REKLAMA
Witam was, szukam auta które będzie mi służyć ogólnie do wszystkiego. Głównie dojeżdżam do pracy lecz często są dłuższe trasy. Na razie zastanawiałem się nad Hyundai Coupe z 2008 lub 2009r. Chcę by auto miało tę "moc" chociażby do wymijania i bym nie wlókł się 50km/h na autostradzie tylko poczuł tę moc. Bardzo mi się spodobały własnie z wyglądu te Hyundai Coupe i są dość (tak myślę) nie drogie jak za taki rocznik i ich osiągi. Nie wiem tylko co z ich awaryjnością i kosztami napraw. Dodam z góry że w przyszłości jakiś tunning wizualny i techniczny lekki bym zrobił. Fajnie by było jak by posiadał automatyczną skrzynię lecz nie koniecznie. Może być benzyna lub diesel (byle nie gaz) Jestem z Warszawy więc szukam również z okolic +\- 150km chyba że trafi się serio jakaś perełka to mogę i dalej dojechać by obejrzeć. Nie chciałbym auta z kosmicznym przebiegiem by za kilka tyś km silnik był do kapitalnego remontu. Ile mogę wydać to +/- 20tyś nie więcej niż 25tyś.
Chwilowo patrzyłem na to autko:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
lub:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
A i dodam by auto (jak już by było sprowadzane) było opłacone itp bym poniósł koszty tylko rejestracji i ubezpieczenia go.
Z góry dziękuję za pomoc, mam nadzieję że coś wybiorę