Witam. Będę kupował swój drugi samochód. Do tej pory jeździłem Audi 80 2.0 benzyna + gaz. Mam do wydania 7-8 tys. plus ewentualne opłaty. Szukam przede wszystkim samochodu bezawaryjnego z niezbyt wygórowanym wyposażeniem: ABS, klima ( w audicy tego nie miałem ). Nie potrzebuje samochodu ze strasznie ekonomicznym silnikiem ( byle by to nie była 2,5 litrowa benzyna). Myślałem nad takimi modelami jak: Audi a3 i a4, vw golf IV, vw bora, rover 75, honda accord, opel astra. Czy warto szukać auta z tych modeli z takim budżetem? Jeśli nie z tych to z jakich modeli wybierać? Z góry dziękuje.
Moim zdaniem jeśli Twoje obecne auto jeszcze jest w stanie poruszać się na drodze, to dozbieraj trochę gotówki i wtedy myśl nad zmianą. Tak do 12 tys chociaż, to już będzie w czym przebierać i komfort przede wszystkim sobie podwyższysz. Szczera moja rada
Zaglądamy do warsztatu - renowacja klasycznej Toyoty 2000GT w RPA Na początku marca 20201 roku Toyota South Africa ogłosiła, że rozpoczęła renowację jednego z niewielu zachowanych egzemplarzy największego skarbu wśród historycznych modeli marki – sportowego coupe 2000GT. Po ...
Pisałem o ok 12tys, więc jest ponad 10 tys Szukaj a znajdziesz coś odpowiedniego. Znalezienie dobrego auta, to nie jest teraz takie hop siup z takim budżetem niestety.
ok, a jeśli chodzi o te Stilo w linku allegro, który wysłałem, to cena 6500 zl nie jest zastnawiająca ? Porównywałem inne modele z tego roku i są ogólnie droższe trochę...
Jakieś jeszcze propozycje co do auta w gazie oprócz Astry G i Corolli E11 ??
Samochód potrzebny dość szybko.. Muszę się na coś zdecydować.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.