Ja polecam warsztat na Suchaninie Schuberta 86 ABEX od kilku lat tam jeżdżę i jeszcze nigdy się nie zawiodłam, wymiana sprzęgła klocków tarczy itp. Wymiana opon, robią też blacharkę I lakierkę raz korzystałam dostałam auto zastępcze wszystko spoko
jestem tu nowy i potrzebuję pomocy:) mieliście do czynienia z warsztatem Pezal? Jakieś opinie? Mam ich praktycznie pod domem, ale sama nazwa mi nic nie mówi, nigdy u nich nic nie naprawialem
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Skoda Kamiq - miejski SUV Nowy miejski SUV ŠKODY, dedykowany dla chińskiego rynku model KAMIQ, został oficjalnie zaprezentowany 23 kwietnia. KAMIQ stanowi uzupełnienie gamy SUV-ów ŠKODY, w której znajdują się już modele ...
Ja tez śmiało mogę polecić ring opony - szybko i solidnie i niedrogo. Znają sie chłopaki na robocie. Poza tym fajne jest to, ze przez neta można się zapisać na konkretną godzinę i nie ma głupiego czekania...
Własnie miałem pisać o RING a widzę, że tutaj sporo dobrych opinii już o nich Jak dla mnie najlepszy serwis, kompletny (zajmują się wszystkim) i ta opcja z rezerwacją online..idealnie dla ludzi, którzy cierpią na brak czasu czyli dla mnie
Ostatnio byłam wymienić oponki do Opla i po raz kolejny byłam na Grunwaldzkiej - Ring. Umówiłam się wcześniej na 17:00 i po kilkunastu minutach miałam zimówki. Duża oszczędność czasu (zwłaszcza gdy przyjdą śniegi, no albo odejdą). Mąż był ze swoim Saabem, bo coś spod niego ciekło. Nie znam szczegółów, ale był zadowolony, na cenę nie marudził (chociaż do rzadkość), no i płytki nie są już bardziej poplamione.
Za namową forumowiczów odwiedziłem podany serwis (Ring) i przyznam, że jest bardzo w porządku. Akurat miałem trochę z mechaniką do czynienia, ale w przypadku Tiguana ogarnięcie elektronicznego ręcznego było dość ciężka dla mnie. Nie byłem obecny przy całym procesie wymiany, ale zażyczyli sobie niską cenę, a ręczny jest zrobiony.
JA w Gdyni polecam dobry skup aut info i namiary na PW. Nie zawiodłem się jeszcze na nim. Dają naprawdę dobre ceny biorąc pod uwagę inne skupy samochodów używanych.
Jeżeli macie problem z odpadami zderzaków oraz zbiorników samochodowych, prosimy skontaktujcie się z nami. Prowadzimy , również zbiórki nakrętek po butelkach. Akcje skierowane są bezpośrednio dla potrzebujących dzieci.
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.