Dobrywieczór. Ocena ogłoszenia - Audi A3 8P ;)

11 Paź 2017, 23:06

Cześć, czy jest ktoś kto na szybko dałby radę napisać coś o tym ogłoszeniu ? Bardzo słabo się znam - jutro jadę oglądać. Oczywiście będzie stacja kontroli ,ale może ktoś z Was jest w stanie gołym okiem coś tutaj wyłapać niepokojącego ? Przymierzam się do pierwszego samochodu i nie chciałbym na dzieńdobry odrazu jakoś mocno wtopić ;) Z góry dziękuję za zainteresowanie.

Link
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Furrafinity
Nowicjusz

Auto: Nie mam

11 Paź 2017, 23:15

Auto wygląda tak aby ściągnąć jak najszybciej klienta do siebie i chyba się udało :)
Cóż opcja bezwypadkowy jest dużo ''tjuningu'' więc nie wiadomo na co patrzyć bo parę rzeczy na pewno było wykręcanych :)
Doradzić mogę nie napalaj się ! : 8)
Mateq
Początkujący

Prawo jazdy: 12 03 1993
Przebieg/rok: 21tys. km
Auto: Lexus is 250
Silnik: 2.5
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

11 Paź 2017, 23:21

Cóż... Kolejna sprowadzona perełka. Już na drugim zdjęciu widać, że jest nie halo.

Jeśli lubisz zabawę i ryzyko, możesz kupić. ;)
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2007

11 Paź 2017, 23:28

Dziękuję Panowie za szybkie rady - postaram się podejść do tego na chłodno, ale sami wiecie jak to jest jak ktoś się już napali ;) Mam nadzieję, że na stacji będą potrafili wyłapać najważniejsze usterki czy dzwony hehe ;)

Galakty - z tym zdjęciem mówisz o tym, że maska nierówno się styka ze zderzakiem ? Bo tak teraz zauważyłem to na tym zdjęciu gdzie samochód stoi przodem do nas.
Furrafinity
Nowicjusz

11 Paź 2017, 23:32

Tył też jest krzywo, ale mniejsza.
Auto od handlarza, po ogłoszeniu nie ma czego oceniać, zawsze będzie super. Na SKP możesz podjechać, ale dużo to oni nie wyłapią... Ot sprawdzą luzy w zawieszeniu, czy nie leci wiadrami olej z silnika, stan hamulców i amortyzatorów, czyli te rzeczy, które i tak niedługo wymienisz.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2007

11 Paź 2017, 23:33

Przód robiony, tył robiony, drzwi kierowcy odstają. To tak na szybko. Aaa kierownica wytarta tylko dobrze wyplakowana i dlatego w oczy się nie rzuca. Oczywiście nie znajdziesz nietłuczonego przynajmniej lekko także niech Cię to nie odrzuca, chodzi po prostu o to żebyś miał dystans i dokładnie sprawdził co tam było robione i jak przede wszystkim
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LFA Spyder
    Supersportowy LFA to jeden z najsłynniejszych samochodów Lexusa. Wielu miłośników motoryzacji z pewnością pamięta też koncept LF-A Roadster, który jednak ostatecznie nie trafił do seryjnej produkcji. ...

11 Paź 2017, 23:43

Kurcze, skoro wszyscy tak mówicie to musicie mieć rację. W takim razie bez wizyty u mechanika się nie obędzie. Dziękuję bardzo za ocenę ogłoszenia i życzę miłego wieczoru.
Furrafinity
Nowicjusz