Tak myślałem. Kuszą oferty z całkiem fajnymi samochodami do lekkich (taaaa) poprawek lakerniczo-blacharskich, ale mając mechanika pod ręką lepiej poszukać czegoś do wymiany w silniku niż walki z rdzą (jak walka z wiatrakami de facto).
Jedyne nad czym myślę, to czy warto w ogóle rozważać samochody powiedzmy 15 letnie? Przecież chiwlę pojeżdzę i zaraz będzie prawie 20. !!
raditz napisał(a):Jedyne nad czym myślę, to czy warto w ogóle rozważać samochody powiedzmy 15 letnie? Przecież chiwlę pojeżdzę i zaraz będzie prawie 20. !!
I co z tego , że 15 czy 20? Stare samochody są zdecydowanie bardziej bezawaryjne od nowych plastikowych wozidełek
I mniej problematyczne w naprawch np żeby wymienić głupią żarówke w niektórych nowszych modelach musisz specjalnie odkrecać przedni błotnik czy nawet sciągać zderzak.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mam na oku fajną Vectrę z '99. Benzyna 1.6 8V (chyba za słaby silnik?). Ale stan samochodu baaardzo dobry. Cena też dobra (9k).
Mam problem z wyborem: czy starszy samochód ale z wyposażeniem (roczniki 97-00), czy coś 2000+ ale "podejrzane". Bo wiadomo, jak samochód z 99 kosztuje 9k, a tyle samo kosztuje jakiś tam rocznik 2002 to gdzieś musi być haczyk.
Ostatecznie rozważam zwiększenie budżetu, bo za 10k pomimo wielu ofert bardzo ciężko trafić na coś wartego uwagi.
Silnik 13B-REW - Mazda Na liście słynnych silników stosowanych w autach sportowych nie mogło zabraknąć jednostki Wankla. A skoro o silniku z wirującym tłokiem mowa, to na myśl od razu przychodzi Mazda i jej sportowy model RX-7. Prawdopodobnie ...
Limuzyny - przegląd polskiego rynku Nawiązując do wydarzenia które dzisiaj się rozpoczyna to limuzyna Donalda Trumpa jest już w Warszawie i budzi na pewno nie małe emocje nie tylko miłośników motoryzacji. Ten opancerzony samochód wyposażony ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.