Dodge Challenger 2013r. 5.7 Hemi, części.

16 Kwi 2018, 11:01

Witam,
czy może mi ktoś polecić jakas dobra strone z czesciami do tego modelu?
Obecnie szukam amortyzatorow na przod i musze powiedziec ze narazie nie moge zabardzo nic znalesc. Wiem ze zawieszenie pochodzi od Mercedesa W220 czy ktos wie czy taki amortyzator bedzie pasowal? :roll:
Dawid02
Obserwowany

Prawo jazdy: 13 03 2003
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Dodge challenger
Silnik: 5.7 Hemi
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2013

31 Lip 2018, 20:01

A ja czytałem, że zawieszenie było tylko wzorowane na modelu Mercedesa i w większości nic nie pasuje. Zastanawiam się nad kupnem tego auta, ale obawiam się, czy nie będę miał problemów z dostępnością części, tym bardziej, że auto byłoby wykorzystywane na co dzień. Udało Ci się znaleźć jakieś konkretne strony z częściami do tego modelu, a może któryś z kolegów z forum zna namiary na jakieś internetowe sklepy?
Z góry dziękuję za odp.
Pozdrawiam
Marcin
chajzer
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 05 2004
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Opel Vectra B
Silnik: 1.8 16V 116KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jak bezpiecznie podróżować z psem?
    W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak bezpiecznie podróżować z psem. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Wyjeżdżając z psem na majówkę ...