REKLAMA
Zobacz na te
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Jeśli miałby klime i elektryke szyb to można się zastanowić ale tu zamiast tego widzę gnijące nadkola zasłonięte jakąś nakładką...
Polo dostało w przód, przebieg kręcony (brak napisu total), ja bym nie inwestował
Krzychu napisał(a):Tu dość fajne polo ale szkoda że 1,2 i spalanie przesadzone bo średnie to około 6 litrów wiem bo użytkuje takowe w mieście 7-7,5 litra pali i to 6V a nie 12v:
[link do oferty na Olx wygasł] ... fb10cf3456
Lol dzięki, bo byliśmy pewni, że po te auto pojedziemy,.... Dzięki jeszcze raz.mike1735 napisał(a):To może jako citizen Zawiercia wypowiem się o tym komisie od Astry z pierwszego linka
Szczerze mówiąc nigdy nie widziałem takiego podmiotu, może dlatego że niewiele widziałem przy domu gość ma garaż i tam odprawia swoje czary (rzecz jasna przy zamkniętych drzwiach). Po drugiej stronie domu stoją auta czekające na dotyk magika nie wygląda to zbyt dobrze, ja bym u niego nic nie kupił
Nie mówiąc już o prywatnym aucie tego pana, które przy pierwszej kontroli powinien stracić dowodzik (przyciemnione szyby)
Koniu napisał(a):To Polo też bym odpuścił. Za 6-7k kupisz poprzednią generację 1.4 75KM z klimą i elektryką oraz gazem. W ogóle moim zdaniem ładniejsze jest stylistycznie Polo III od IV
A 1.2 to silnik taki sobie..
Koniu napisał(a):Primera bardzo ładna, miałem ją wrzucać ale myślałem że nie chcesz dużych samochodów