Dość szybki, zwracający uwagę samochód do 25 tyś

22 Lip 2011, 22:13

Witam
Szukam samochodu.
Wymagania
-do 25 tyś
-ładne, zwracające na siebie uwagę
-przyzwoite osiągi ( poniżej 9,5s do 100km/h, lubię dynamiczną jazdę, czasami jakiś sprint spod świateł)
-jak najmniej awaryjne
-dość tanie w utrzymaniu
-dość ekonomiczny
-benzyna+LPG, lub diesel
-nie biorę pod uwagę kombi i cabrio
-ładny środek, mile widziana skóra

Fajnie gdyby do auta było dostępne jakieś sportowe zawieszenie itp. Mam zamiar lekko zmodyfikować auto. Włożyć sportowe zawieszenie, lekka gleba, duże, ładne alufelgi. Oczywiście zero wiejskiego tuningu.

Z tego co patrzyłem to w spodobała mi się Alfa Romeo 156 (wersja po lifcie), BMW e39, e46, honda accord VI (tylko tutaj z osiągami słabo).
Co możecie mi doradzić?
Pozdrawiam.
Qwer22
Obserwowany

23 Lip 2011, 22:39

jesli chcesz mieć auto zwracające uwage to z benzyna + LPG nie będzie ona zbyt pozytywna:> sprecyzuj co dla Ciebie znaczy dośc ekonomczny, jakie spalanie jest dla Ciebie do utrzymania. Niestety szybkie auta mają to do siebie że lubią benzynke. Aha przy 9.5 na 100KM/H nie przewiduje pasjonujących sprintów. Poszukujesz auta które pomieści rodzine czy coupe też wchodzi w gre?
ens
Początkujący

Miejscowość: Kraków
Auto: Audi TT 1.8T 259KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Crossover Mitsubishi ASX po face liftingu
    W polskich salonach spod znaku Trzech Diamentów zadebiutował właśnie znany i ceniony przez klientów crossover Mitsubishi ASX po face liftingu. W odświeżonym Mitsubishi ASX 2013 unowocześniono przód, tył ...