Kupno Camaro czy mustanga

21 Lip 2011, 15:59

Witam, sorry jeśli już podobny temat się pojawił ale nie potrafiłem go znaleść. Ostatnio coś mi odbiło na punkcie muscle cars:) zastanawiam się ile kosztuje uzywany camaro/mustang nowej generacji, czy trzeba sprowadzać ze stanów? jak wychodzą koszty takiego sprowadzenia, No i eksploatacja takiego auta, boje się że mogłoby mnie to zjeść finansowo, czy te auta są w miare niezawodne, czy mam się przygotować na częste wizyty w serwisie. Wybaczcie że tyle pytań, ale cięzko było mi znaleść informacje na temat ww. aut.
ens
Początkujący

Miejscowość: Kraków
Auto: Audi TT 1.8T 259KM

22 Lip 2011, 07:08

jeśli kupować to klasyka a nie nowszy plastikowy szit z makdonalda :evil:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

22 Lip 2011, 15:15

Nie wiem jak Camaro, ale nowy Mustang poza marka i nazwa niczego nie oferuje, samochod ktory nie skreca, nie hamuje i nie trzyma sie drogi, do tego sredniej jakosci mat. wykonczenia wnetrza, a powinny byc najwyzszej jakosci.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

23 Lip 2011, 21:43

nie chce bawić się w klasyke, ten plastikowy szit strasznie mi się podoba. Znacie może strony/fora gdzie są ludzie orientujący sie w temacie sprowadzania aut ze stanów? Czimi dzięki za info na temat mustanga.
ens
Początkujący

Miejscowość: Kraków
Auto: Audi TT 1.8T 259KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Audi Q5 hybrid quattro
    Q5 hybrid quattro, pierwszy model hybrydowy Audi, został skonstruowany jako wysokowydajna hybryda równoległa. Tak jak i w dwóch innych hybrydowych modelach Audi, pojazd napędzają: silnik 2.0 TFSI o mocy 155 ...