Kupno Camaro czy mustanga

21 Lip 2011, 16:59

Witam, sorry jeśli już podobny temat się pojawił ale nie potrafiłem go znaleść. Ostatnio coś mi odbiło na punkcie muscle cars:) zastanawiam się ile kosztuje uzywany camaro/mustang nowej generacji, czy trzeba sprowadzać ze stanów? jak wychodzą koszty takiego sprowadzenia, No i eksploatacja takiego auta, boje się że mogłoby mnie to zjeść finansowo, czy te auta są w miare niezawodne, czy mam się przygotować na częste wizyty w serwisie. Wybaczcie że tyle pytań, ale cięzko było mi znaleść informacje na temat ww. aut.
ens
Początkujący

Miejscowość: Kraków
Auto: Audi TT 1.8T 259KM

22 Lip 2011, 08:08

jeśli kupować to klasyka a nie nowszy plastikowy szit z makdonalda :evil:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

22 Lip 2011, 16:15

Nie wiem jak Camaro, ale nowy Mustang poza marka i nazwa niczego nie oferuje, samochod ktory nie skreca, nie hamuje i nie trzyma sie drogi, do tego sredniej jakosci mat. wykonczenia wnetrza, a powinny byc najwyzszej jakosci.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

23 Lip 2011, 22:43

nie chce bawić się w klasyke, ten plastikowy szit strasznie mi się podoba. Znacie może strony/fora gdzie są ludzie orientujący sie w temacie sprowadzania aut ze stanów? Czimi dzięki za info na temat mustanga.
ens
Początkujący

Miejscowość: Kraków
Auto: Audi TT 1.8T 259KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Jak samochody widzą nocą?
    Podróżując po zmroku, baczniej wytężamy wzrok. Szczególnie jazda poza miastem szybko staje się w takich warunkach męcząca. Stopniowo obniża się koncentracja kierowcy i pojawia się senność. Wspaniale, gdyby samochód ...