Hehe. Dzięki ^^
No niestety Civic, daleko przekracza moje możliwości finansowe. Zwłaszcza, że studia incoming ^^
Jeżeli chodzi o auta zza granicy to najczęściej sprzedają je handlarze - na taką umowę nie ma więc szans. Zwłaszcza, że 90% samochodów z Francji i Niemiec jest po mniejszym (rzadziej) lub większym (już częściej) dzwonie. Z hardkorowych przypadków widziałem używaną Kię pro_c'eed z Niemiec, którą sprzedawał... polski salon (przysalonowy komis). Kia została sprowadzona jako uszkodzona i naprawiona w ASO. Niemniej jednak po takim dzwonie, że komora silnika była klepana (i to krzywo - na stadionowej giełdzie widziałem lepszą robotę), a "nowe drzwi" trącały szpachlą. Przebieg też nieciekawy - 28 000 km w ciągu 3 lat, ale wnętrze było podejrzanie wyeksploatowane.
VIN wysłałem do Niemiec z prośbą o identyfikację - w grudniu zeszłego roku (dzwon) auto miało 178 tysięcy! :O O rdzy na łączeniach nie wspomnę. Absolutna partyzantka - pewnie faceci z salonu myśleli, że sprowadzą i sobie dorobią. Tylko tyle, że auto na gwarancji - ale nic, tylko zgłosić do centrali.
Czekam na więcej propozycji
![Very Happy :D]()
No i najbardziej zależy mi na opinii jaka cena jest odpowiednia za pojazdy, które już zostały wymienione - ta z aukcji, czy mimo wszystko sporo za wysoka?