Witam panownie!
Wszystko wskazuje na to, że urośnie mi trochę budżet tak to 13k (ale to już ze wszystkim, czyli ze startowym). Pomyślałem od razu o mojej ulubionej Corolli e12 - od zawsze mi się podobała
Znalałzem dwa ogłoszenia, bezpośrednio w Poznaniu, ale obawiam sie, że cena jest trochę "za niska", niemniej auta mają 3-drzwi, więc siłą rzeczy są tańsze od pozostałych:
1.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] W tym egzemlarzu silnik jest trochę za mały, chyba, że OK? II właściciel w PL - wszystko udokumentowane, obecnie jeździ nim od 2006 r. kobieta. PL tablice.
2.
[link do oferty na Allegro wygasł]Ten z kolei silnik już większy, cena wydaję mi się, że OK. Przeszłość też wiarygodna (w jedej rodzinie), ale jest trochę "obśrupany"
Co sądzicie w ogóle o tych propozycjach? Czy Warto pakować się z takim budżetem w e12? Trzy drzwi mi nie przeszkadzają, bo autem będę jeździł sam + narzeczona. A jak ten model odpada, to dlaczego, na co zwracać uwagę przy oględzinach?
Dzięki za wszelką pomoc. Muszę "przyspieszyć" te kupowanie auta. Muszę go kupić napóźniej w kwietniu. Najlepiej do Wielkanocy.