Witam.Mam pytanie odnośnie samochodu.Ostatnio zastanawiam się nad kupnem dla siebie samochodu. Aktualne moim typem numer jeden jest citroen c4 najlepiej w wersji trzydrzwiowej tak zwany coupe. Zastanawia mnie cena tego samochodu bo widziałem ogłoszenia,że można kupić taki samochód rocznik 2008 już za 12 tys??? Czy to normalna cena takiego modelu?Może ktoś wypowie się coś na ten temat?Czy to za mało za ten rocznik za takie pieniądze? Dodam,że na zakup samochodu mógłbym przeznczyć max 15500 tys.zł. DRugim moim typem,ale mniej już mi się podoba jest peugot 308.rocznik 2007,2008.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Lexus UX - nowe wersje specjalne Najmniejszy SUV Lexusa doczekał się nowych wersji specjalnych. Miejski crossover klasy premium jest teraz dostępny w odmianach F Sport Style Blue i Elegant Black. Te warianty podkreślają charakterny styl modelu UX i robią ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.