REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
JSM napisał(a):jiGsaw, w takim razie co byś mi doradził bym kupił za te 6000 zł (na razie), na czym za te 3-5 lat nie stracę przy sprzedaży. I ile wg Ciebie bym miał przeznaczyć na e30?
mateo199214 napisał(a):Patrząc na spalanie,BMW to strasznie paliwożerne samochody więc autorze zastanów się 2x czy będziesz w stanie wydać troche więcej na paliwo i mowa tu także o LPG które jest niestety coraz droższe
mateo199214 napisał(a):Te samochody chyba jednak nie są dla mnie,bo ja należe do tej grupy ludzi która liczy każdy wydany grosz na paliwo.
Koniu napisał(a):Ale jeśli wchodzą w grę stare auta to nie stracisz na Sierce. Blacha wbrew pozorom nie jest taka zła. Teraz auto jest tanie ale za 2 lata myślę że będzie jak z e30, co miesiąc będzie drożeć.
[link do oferty na Olx wygasł] ... caa5191bc0
[link do oferty na Olx wygasł] ... caa5191bc0
[link do oferty na Olx wygasł] ... f292d7f4a7
łysy30 napisał(a):Wiem, nie jest to tak "prestiżowa" propozycja jak BMW czy MB (chociaż według mnie trudno mówić o jakimkolwiek prestiżu w przypadku przeszło 20-letnich aut)
kirin88 napisał(a):Uwierz, że klasyk utrzymany w oryginalnym stanie, z lśniącym lakierem i bez rdzy jest nie mniej prestiżowy od najnowszych odpowiedników, które są już tylko namiastką porządnych samochodów![]()