Witam Mam wlasnie zamiar kupic samochod ale oczywiscie za granica a konkretnie holandia budzet mam nie wysoki max 3500Euro samochody jakie wpadly mi w oko sa nastepujace: -Bmw e46 Kombi silniki max do 2.0 najlepiej benzyna
-Audi A4 lift 2002r kombi silnik 1.8T lub 2.0
-Audi A6 2002r kombi silnik 2.0 lub 1.9tdi
- Mazda 6 sedan lub kombi 1.8 lub 2.0 tylko benzyna
-opel vectra C sedan 1.8 lub 2.2 benzyna
przez mysl przeszedl tez ford focus 2005r
Chcialbym o rady auto oczywiscie chcialbym zeby nie zjadlo mnie jak to bywa po powrocie do polski nie jestem z Tych co kupic chca super auto a pozniej nie stac ich na utrymanie. Samochod ma sluzyc rodzinie jak i do pracy.
Prosze o pomoc zebym nie utopil pieniazkow jaka opcja najlepsza i na kieszen i na komfort z jazdy.
Załóż temat w dziale: jakie-auto-kupic-vf7.htm Tam ci lepiej pomożemy. Na A4 B5 uważaj bo zawias średnio trwały a na a4 b6 nie masz na co liczyć bo ceny są nieco wyższe. Ja bym poszukał właśnie mazdy 6 2,0 z LPG ale uważaj na rdzę.
To obejrzyj i jak dobra to kup gaz ten 2,0 całkiem dobrze łyknie choć auto jest ciut tanie więc ostrożność wskazana. Jak chcesz więcej info o audi z tym silnikiem to zapytaj moderatora Artur73 on ma takową i coś ci o niej powie.
dzieki za info bo tak naprawde wizualnie mi sie podoba strasznie no mysle ze w holandii nie kreca licznika ale pewnosci nigdy na 100% koniecznie zapytam bo wlasnie tylko z gazem jazda mnie interesuje
VW Jetta Hybrid - seryjna wersja w Los Angeles Volkswagen of America wprowadza na rynek jeden z najbardziej efektywnych samochodów na świecie: nową Jettę Hybrid. Za napęd odpowiedzialne jest oszczędne i przyjazne dla środowiska połączenie nowoczesnego silnika benzynowego ...
Samochód wyścigowy w kamuflażu rodzinnego sedana To jeden z najrzadziej spotykanych samochodów na świecie. Tak, chodzi o Corollę! A dokładnie o wyczynową Corollę TRD2000 z 1994 roku. Auto opracowała ekipa TRD (Toyota Racing Development), by uczcić starty Corolli ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.