Mitsubishi Carisma z silnikiem 1,8 140 KM aktualnie z tego co widzę tylko jedna sztuka z tym motorem, więc odpada.
Honda Civic mk VII sedan z silnikiem 1,8 140 KM przyspiesza w 9,2 s od 0 do 100 km/h
Ten silnik dopiero występował w Ufo, więc coś musiałeś pokręcić.
Co do silników w Civicu VII to jest:
1.6 110km który jest trochę za słaby
2.0 160km jest super, ale nie ma go na żadnych aukcjach
type R 200km jest idealny, ale to nie za te pieniądze.
Accord mk VII 2.0 155 KM
Interesowałem się już accordem, bardzo mi się podoba to auto. Miałem do czynienia z dieslem w tym modelu, ale nie da rady kupić accorda w sedanie za 20 tyś. Za tą cenę zaczynają się w kombi, a te z kolei strasznie nie podoba mi się.
Można tez celowac w Seata Toledo mk II 1,8 T 180 KM
Z grupy VAG, najbardziej kierowałbym się w stronę Audi A4 1.8t 150km+ ewentualnie chip. Myślę, że to auto spełniało by dobrze moje wymagania.
On szuka auta na pograniczu klas C i D ,a Astra to raczej klasyczny kompakt.
Sądzę, że rozmiar Astry jest całkiem do zaakceptowania, wolę już coś mniejszego niż większego. Oczywiście nie szukam też auta typu VW Lupo
Co do Subaru to sądzę, że gdybym brał to auto pod uwagę to ceną OC najmniej bym się przejmował. Auto nie na moją kieszeń.
Volvo S60 2.0 180 KM za duże.
Opla Zafire A 2.0 200 KM auto bardziej dla rodziny.
Colt czt- fajna propozycja, nigdy nie widziałem tego auta na żywo. Jak z miejscem w środku? Można nim podróżować w miarę wygodnie w 4 osoby? Co do tego auta to musiałbym przymierzyć się do niego i zobaczyć czy odpowiada mi swoimi wymiarami.