Mam kolejne pytanie odnośnie dziwnego "cykania" po uruchomieniu silnika problem pojawił się niestety po spawaniu śruby przy wahaczu ale akumulator byl odlaczony. Dźwięk słychać z przodu w okolicy szyby a dokładnie z miejsca które widać na zdjęciu: Dźwięk pochodzi z tego metalu za kartka z tego co się orientuję to przekaźnik od turbiny, po odłączeniu przekaźnika i uruchomieniu silnika dźwięku nie ma. Moje pytanie to czy to ma tak pykac/strzelac na uruchomionym silniku i przez chwilę po zgaszeniu czy też nie powinno? Tak jak mowilem przed spawaniem tego nie bylo i nie wiem czy cos uszkodzilem przezspawanie wahacza i czym grozi jazda na uszkodZonym przekazniku ?
Jak masz możliwość to podmień przekaźnik, nawet z jakiegoś złoma ze szrtou. Albo kup nowy. wtedy zobaczysz czy winny jest sam przekaźnik, czy wina jest po stronie sterowania tego przekaźnika.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Dziś na trasie sprawdziłem czy samochód ma moc bo czytałem że może być słaby jak będzie uszkodzony przekaźnik Ale samochód pruje jak rakieta do 120 na luzie a powyżej również śmiga wciska w fotel mimo tego że ma tylko 90km
Powody, dla których warto kupić samochód klasy premium Kosztują więcej, ale oferują sporo w zamian. Auta luksusowe zapewniają prestiż, bardzo wysoki komfort i przyjemność z jazdy. Ich właściciele mogą także spodziewać się wyjątkowego traktowania w salonach i autoryzowanych serwisach ...
Opel Mokka z bagażnikiem rowerowym FlexFix Opel Mokka to zupełnie nowy SUV który będzie dostępny ze zmodernizowanym bagażnikiem rowerowym FlexFix drugiej generacji, umożliwiającym przewożenie nawet trzech rowerów. Ulepszony system przewozu rowerów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.