Gdy skręcę maksymalnie koła w lewo (w prawo nie jest nic odczuwalne nawet nic nie słychać) słyszę dziwne dźwięki (szorowanie o coś w tym stylu) z okolicy prawego koła + lekkie szarpanie Skręcam koła max w lewo słychać z prawym kole Myślałem ,że to jakaś osłona obciera o koło przy skręcie ale chyba to nie to . Dzień temu podjeżdżałem pod krawężnik i czy to może być przyczyna uszkodzenia któregoś elementu w zawieszeniu? Auto prowadzi się pewnie zbieżność ustawiona poprawnie koła proste Jeszcze nie przyglądałem się co mogło się stać proszę o odp od czego zacząć . Auto - Audi 80 b4 2.0abk 94'
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Dobry wzrok to podstawa naszego bezpieczeństwa na drodze! Dobry wzrok ma bardzo duże znaczenie dla bezpieczeństwa kierowcy. Ważne jest nie tylko to, gdzie patrzymy, ale także jak widzimy. Stąd niesłychanie istotne jest dbanie o nasze oczy. Parametry układu wzrokowego, istotne dla ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.