Na drodze spotkałem znak, którego opisu nie mogę znaleźć nigdzie w sieci. Ani przed nim, ani za nim nie ma wersji z jedną/trzema czerwonymi liniami. Jest tylko jeden z dwiema poziomymi liniami. Co to jest? Wygląda trochę jak G-1b/e, tylko że linie są poziome i nie ma znaków towarzyszących.
Tak są oznaczane drzewa których nie można wyciąć a rosną zbyt blisko jezdni.
"Drzewa które mają szczególną wartość przyrodniczo-krajobrazową oraz że na wójcie spoczywa dbałość o przyrodę, ochronę składników przyrody w tym zieleni na wsiach" taki cytat znalazłem. Tu masz jeszcze zdjęcie z takimi znakami.
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Ok. Dzięki. To, że kolory są odwrotnie to nie problem? 2 białe na czerwonym tle u Ciebie i 2 czerwone na białym tle u mnie. To te same znaki?
Tutaj: https://dzikiezycie.pl/archiwum/2009/listopad-2009/niekonczaca-sie-historia-czyli-wycinanie-alei-przydroznych widzę, że też są znaki jak na Twoim zdjęciu.
Obowiązkowy przegląd pojazdu, a koronawirus? Co zrobić w sytuacji jak niebawem kończy nam się przegląd naszego samochodu? W normalnych warunkach umawiamy się na niego kilka dni wcześniej lub po prostu jedziemy wykonać ścieżkę diagnostyczną. Nie inaczej jest obecnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.