E60 vs E90 vs Passat b6

18 Sty 2011, 14:44

Tak jak w temacie. Przesiadam się z almerki na coś lepszego. Który z tych polecacie?
Mogę przeznaczyć około 40 tysięcy.
Pallacze
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

18 Sty 2011, 14:49

Dozbieraj 10 tysięcy i kup bentley'a.

Za 40 tysięcy jest szansa jedynie na pasażer b6 ze sporym przebiegiem.
E60? E90? Zapomnij. Nie patrz na najtańsze sztuki na allegro. Nie oglądając ich wiem ze to szrot.
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

18 Sty 2011, 14:51

Samochóîd będzie przywieziony z niemiec za 10k euro można juz kupic.
Pallacze
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

18 Sty 2011, 14:53

Akcza >2.0 18.6 proc
Poniżej 3.1 proc
Opłaty pochłoną wiec od 3 do 12 tysięcy. I koszt podróży. Chyba ze masz ok 50 tys to jak najbardziej na 4-5 letnie e90 możesz polowac
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

19 Sty 2011, 00:41

Pallacze napisał(a):Samochóîd będzie przywieziony z niemiec za 10k euro można juz kupic.

Z Niemiec, ale prosto z tureckiej ambasady przy komisie. :lol:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

19 Sty 2011, 14:19

No dokładnie - 40tys. zł na E90 i E60 to trochę mało (będą to egzemplarze z marnym silnikiem.wyposażeniem albo po przygodach), szukałem (co prawda półtorej roku temu, więc pewnie staniały) E90 za 50tys. zł i ciężko było - gdy obejrzałem 3 modele i każdy z nich był do niczego zrezygnowałem bo szkoda mojego czasu i wizyt w komisach.

Passat B6 to dobra propozycja w kwocie 40tys. zł - auto godne polecenie chociaż faktycznie niektóre mają kosmiczne przebiegi (i tak się je cofa więc ciężko będzie poznać prawdziwy). Unikaj 2.0 TDI sprzed 2008 (a takiego pewnie będziesz szukał) i DSG - DSG to fajna sprawa, ale póki masz gwarancję, bo jej naprawy są nieprzyzwoicie drogie.
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co oznacza dla kierowcy znak STOP?
    Znak STOP oznacza zakaz wjazdu na skrzyżowanie bez wcześniejszego zatrzymania się. Zwykle jest umieszczony tam, gdzie wyjazd z danej drogi jest szczególnie niebezpieczny. Według badań tylko 50% kierowców całkowicie ...
    Dobry akumulator prosto z półki
    Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...