mam jeszcze jedno pytanie do p. Anny: skoro jest Pani niewinna, to czemu telefon ma Pani wyłączony? Czemu nie poinformowała Pani o zaistniałej sytuacji oszukanych klientów? Coś mi tu nie pasuje......
ta pani dobrze wiedzaiala o calym procederze , nie chce mi sie wierzyc zeby nic nie wiedziala a przynajmniej sie nie domyslala. Tak po za tym kto wynajął biuro? pani?
"SKODA Rapid" Nowy wymiar SKODY Pod takim hasłem rozpoczęła się właśnie największa kampania reklamowa marki SKODA w tym roku. Hasło reklamowe SKODY odnosi się bezpośrednio do modelu Rapid, który kontynuuje znaną z Octavii i Superba ideę samochodu ...
Oznaczenia tablic rejestracyjnych samochodów Służby Celno-Skarbowej Sprawdź, jak rozpoznać auto po numerze rejestracyjnym Służby Celno-Skarbowej. Poniżej przedstawiamy aktualne tablice rejestracyjne używane na terenie naszego kraju. HCA – Służba Celno-Skarbowa, urząd w Olsztynie HCB ...
Ja jestem na miejscu i niektórzy z tego co wiem już tu jadą. Szybko trzeba działać, czy zadzwonił ktoś do jakiś dziennikarzy? Nie ma co wierzyć, że go odnajdziemy, ale trzeba to nagłośnić!!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.