Pani Julia miala byc obecna dzis w biurze o 6 rano kiedy funkcjonariusze jechali zabezpieczyc biuro wraz z p.anna czy byla nie wiem miala byc (przy mnie wykonany byl do niej telefon informacyjny) wiec jesli byla zapewne tez zlozyla zeznania w tej sprawie
jutro obowiązkowo bądźcie na Gdańskiej w Łodzi . OBOWIĄZKOWO!!!!!!!!!!!! Juz więcej pisac nie moge . I tak fajnie że poszło tak szybko na jutro rano.To dla naszego dobra.Wiele jeszcze można zrobić. W TVN obiecali mi że będą nadawać to w różnych programach w stacji. Będzie jeszcze inny ,,gość specjalny" dla nas. Mam na miejscu jeszcze 1 fajna informację dla tych którzy bedą. Rano jeszcze dzwońcie do siebie i przyjedźcie . Tylko w liczbie siła.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Dział produkcji Audi cyfryzuje utrzymanie ruchu za pomocą aplikacji Utrzymanie ruchu w oparciu o aplikację: Od teraz około 150 pracowników działu utrzymania ruchu w fabryce Audi w Ingolstadt będzie pracowało cyfrowo. Aplikacja "Mobilne utrzymanie ruchu Audi" pozwoli im w przyszłości ...
Moze to zabrzmi brutalnie ale mozecie zapomniec o kasie... Jakis czas temu mialem podobna akcje na wplacone wadium do przetargu... Slupa do dzis szukaja listem gonczym i na razie cisza... Kasy oczywiscie tez szukaja...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.