27 Lut 2015, 11:44
Słuchajcie - bardzo się cieszę, że za pomocą naszego forum mogliście się skrzyknąć i zrobić z tego medialną aferę. Zapewne dzięki temu policja weźmie się do pracy, bo podejrzewam, że bez mediów sprawa by nie ruszyła.
W związku z tym mam prośbę - nie zapominajcie o naszym forum i piszcie na bieżąco co dało się ustalić, jakie macie informacje w tej sprawie od policji. Opiszcie też czy doszło do planowanego spotkania i co na nim omawialiście. Każda informacja na forum może być pomocna dla innych, którzy mogą się znaleść w podobnej sytuacji.
Warto też wspomnieć dziennikarzom, na jakim forum się skrzykneliście i na jakim forum piszecie - nie chodzi o reklamę forum, ale o to, żeby każdy poszkodowany mógł trafić na nasze forum i zaznajomić się z ogromem sprawy oraz żeby każdy zainteresowany mógł być na bieżąco. A i ci, którzy w przyszłości mogą zostać oszukani bedą wiedzieli gdzie się mogą skrzyknąć i walczyć o swoje, ponieważ takich spraw nie można zostawić samym sobie.
Piszcie więc na bieżąco jak wygląda tok sprawy. A ja mam nadzieję, że tego złodzieja jak najszybciej znajdą.
Pozwoliłem też sobie zmienić tytuł tematu, żeby mozna było łatwiej go znaleść w wyszukiwarce.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...