01 Mar 2015, 11:22
Słuchajcie - wiem, że sprawa jest poważna. Ale niestety musiałem kilka postów moderować - w temacie pojawiły się pogróżki, co jest niedopuszczalne. Proszę więcej nikomu na forum nie grozić tym czy czymś innym.
Kolejna sprawa - na forum nie krzyczymy, czyli nie piszemy z CapsLock-iem. Dodatkowo nikogo nie obrażamy ani nie wyzywamy.
edward1929 - absolutnie nie mam nawet najmniejszegho zamiaru usuwać tego tematu. Jak sam napisałeś będzie dla potomnych.
]Wszystkich piszących w tym temacie proszę o powściągliwość i przemyślne posty. Jak pisałem - sprawa jest poważna, ale należy pamiętać o regulaminie forum oraz o odpowiedzialności karnej za swoje posty.
Proszę też pamiętać, że nie wolno podawać danych osobowych, telefonów, adresów itd osób, które nie wyraziły na to zgody, ponieważ jest to karalne. A niechciałbym, żeby ktoś z naszych forumowiczy, przez nasze forum miał kłopoty z prawem. Mam nadzieję, że wszystkie dane osobowe, adresy i telefony ( np. do dziennikarzy ) zostały podane za zgodą tych osób.
Dziękuję.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...