seba145 napisał(a):a matiza autem mi się wydaje że nazwać nie można ale tak jak rozmawiam z sąsiadka typu kiedy kupi Pani sobie samochód?przecież mam matiza?ale ja mówiłem samochód a nie 'samochód' taki zarcik.
![Smile :)]()
A Twoje CC 700 można nazwać samochodem? Matiz zapewni lepsze przyspieszenie i więcej miejsca, ma zdecydowanie lepsze wyposażenie. Więc pod tym względem zastanowiłbym się czemu Ty sobie nie kupisz samochodu
![Laughing :lol:]()
Daruj sobie na przyszłość pisanie takich bzdur po publicznym forum, a jeśli chcesz dalej twierdzić, że Matiz to nie samochód to najpierw sam kup sobie samochód
![Evil or Very Mad :evil:]()
Gdybyś przesiadł się z np. Mondeo, Vectry, Omegi czy chociażby E36 to mógłbyś powiedzieć, że to nie jest samochód bo różnica byłby wówczas znaczna. W obecnym układzie uważam to za bzdurę z Twojej strony. Koniec tematu.
Wybaczcie OT ale śmieszą mnie takie rady, gdzie gość twierdzi że Matiz nie jest samochodem a sam jeździ CC 700.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."