Ekonomiczny diesel do 10000

14 Sty 2010, 19:38

OWSZEM ALE PRZEPRASZAM PEWNIE ZANIEDBANY EGZEMPLARZ KUPIŁEM NO ALE KONTAKTU Z NOWYM NIE MIAŁEM TYLKO Z CC Z 97
życie jest tylko jedno
dawig
Aktywny

Miejscowość: bytom

14 Sty 2010, 22:27

dowiedzialem sie o nim od kolegi ktory mial,
pozbyl sie go tylko dlatego ze duzo zabawy przy grzebaniu bylo
np zmiana filtra powietrza to byl wyczyn
ale uzytkowanie, silnik i komfort jazdy ocenil na b.dobry a gosciu mial w zyciu mnostwo samochodow i kilometrow na nich nabitych wiec sie zastanawiam teraz....
steephan
Nowicjusz

17 Sty 2010, 18:24

barol91 napisał(a):To ja spytam czy kolega miał kiedyś Fiata żeby tak mówić??

a co ty niby wiesz o fiatach jak kaszlakiem jezdzisz...
halsky11

17 Sty 2010, 20:22

a ty halsky11 jak zwykle swoje, wielki "AntyFiat" się odezwał co wszystko wie o wszystkim ... zaraz pewnie opowie historyjkę o stilo sąsiada, co strasznie klekocze. Jeśli koledze podoba sie stilo to czemu nie, ale szczerze to bym odradzał, ale z innego powodu, po prostu za 10tys. raczej nie dostaniesz Stilo. Jesli chciałbyś pozostać przy Fiacie to moze poprzednik Stilo, Brava JTD ? To już kwestia czy Ci takie auto będzie odpowiadać. Jesli nie fiat, to może Seat Ibiza, jak już barol wcześniej wspomniał. Ewentualnie możnaby rozejrzeć się za Civiciem :wink:
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

17 Sty 2010, 21:59

halsky11 napisał(a):
a co ty niby wiesz o fiatach jak kaszlakiem jezdzisz...

zaczynasz mnie denerwować powoli,skąd wiem otóż w rodzinie był nie jeden Fiat i paru znajomych też ma i miało Fiaty i złego słowa powiedzieć nie można
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Sty 2010, 11:51

Quba napisał(a):a ty halsky11 jak zwykle swoje, wielki "AntyFiat" się odezwał co wszystko wie o wszystkim ... zaraz pewnie opowie historyjkę o stilo sąsiada, co strasznie klekocze. Jeśli koledze podoba sie stilo to czemu nie, ale szczerze to bym odradzał, ale z innego powodu, po prostu za 10tys. raczej nie dostaniesz Stilo. Jesli chciałbyś pozostać przy Fiacie to moze poprzednik Stilo, Brava JTD ? To już kwestia czy Ci takie auto będzie odpowiadać. Jesli nie fiat, to może Seat Ibiza, jak już barol wcześniej wspomniał. Ewentualnie możnaby rozejrzeć się za Civiciem :wink:

Wlasciwie to rozgladam sie za wszystkimi tymi propozycjami czekajac na okazje, mam teraz wujka w Belgii wiec licze ze cos wpadnie a on mi zaklepie :]
A ten fiacik strasznie mi sie spodobal a moze sie trafi do 2,5 euro jakis mozliwy :]

[ Dodano: Pon Sty 18, 2010 11:31 ]
a jak by sie uwziol to cos znajdzie :]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
steephan
Nowicjusz

18 Sty 2010, 12:31

barol91 naprawde jezdzisz kaszlem? ja myslalem ze ten opis pod zdjeciem to ironia
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

18 Sty 2010, 17:56

No śmigam sobie kaszlakiem :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Sty 2010, 21:24

dawig napisał(a):o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!tylko nie fiaty fiaty to szajs

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

18 Sty 2010, 21:35

E tam golfy, seaty, fiaty! Hłondę civic albo corollę e11 wybierz, tylko że w benzynie o ile nie masz wielkiego parcia na diesla, dobra dostępność części, a mniej awaryjne niż vw-seat-fiat :razz: Chociaż faktycznie opinie o fiatach są gorsze niż fiaty są w rzeczywistości, czasy uno, czinkłeczęto, małych i dużych fiatów już minęły, nowe fiaty są ok.
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka