Akurat coś nie ma w Olsztynie astry. Zobacz te auta, masz na miejscu
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Linki dałem w takiej kolejności, według mnie od najrozsądniejszego do najgorszego.
Twój wybór. Dolicz opłaty i zastanów się czy warto. Zdjęcia słabej jakości, środek wygląda ok. Pojedź obejrzyj i negocjuj, a co Ci się podoba w tym seacie że aż tak się uparłeś? ciemne szybki i nieoryginalny spojler? za 5,5 tys możesz brać o ile jest prawdą to co napisane w ogłoszeniu.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Dlaczego warto zainwestować w tuning samochodu? Zainwestowanie w tuning samochodu może mieć wiele korzyści i może być ciekawym doświadczeniem dla miłośników motoryzacji. Poniżej przedstawiam kilka argumentów, dlaczego warto zainwestować w tuning samochodu: ...
Nie uparłem się, po prostu mi się podoba kształt, wykonanie w środku i kolor Pojadę, zobaczę możliwe, że warto. A jak z miejscem w tym samochodzie z tyłu ? Wejdą normalnie 4 osoby do samochodu czy ogólnie na tyłach trzeba się kulić podczas jazdy ;> ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.