Jaki samochod do 25 tys

16 Wrz 2013, 18:34

Witam
Sledze to forum bardzo często ale juz sam nie wiem na co sie zdecydowac wiec moze wy mi pomozecie a wiec
Poszukuje samochod w kwocie do 25 ,27 tys moje wymagania to 5 drzwiowy najlepiej Hatchback wiadomo malo awaryjny :) i zeby nie pozeral paliwa jak smok,samochod raczej w benzynie bo 90 % jazdy to bedzie miasto jedynie gdzies dalej to wakacje i 2 ,3 razy w roku jakis wypad na weekend fajnie by bylo jak bym mial powyzej 100 koni zeby bylo cos czuc :) i zeby to bagaznika dalo sie zaladowac na wakacje dla 4 osobowej rodziny
Moje typy to Opel Astra III Seat Leon II Mazda 6
czekam na wasze propozycje
Adicek
Nowicjusz

Miejscowość: Radzionków
Auto: Chevrolet Lacetti 1.6 SX

16 Wrz 2013, 20:11

Najlepiej podjedz do jakiegoś większego komisu i pooglądaj te auta. Mazda 6 za ta kase bedzie całkiem ok. Jest spora, bagażnik tez ok mamy takie auto i nie ma zadnych problemów.
Żona zadowolona :) Z rodzinnych w budżecie fajny jest Fiat Croma tylko, że zadnej sensownej benzyny to on nie ma 1.8 jak juz. Niby 140KM ale jak w przypadku Mazdy 6 z 1.8 120KM bedzie to "leniuch". Ja to nazywam autem "nizinnym" bo jeżdżąc po górach to straszna malizna...
Nie ma momentu od dołu. Do spokojnej jazdy ok.
Rozważ jeszcze Opla Vectre C w kombi tu masz więcej silników, ale 1.8 140KM taki wyjściowy zeby to jeździło. Astra H z tym motorkiem juz ciekawiej ale mniejsza.
W tym budżecie Opla juz trafisz ciekawego nawet jakis krajowy.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Grill Lexusa LS 500 to ręczna robota mistrzów takumi
    Stworzenie charakterystycznego grilla w kształcie klepsydry dla nowego Lexusa LS nie byłoby możliwe bez precyzji rąk wyjątkowych rzemieślników, którzy przekształcili produkt maszyny w dzieło sztuki. Wzór ...