Cześć,
Planuję zakupić mój pierwszy samochód. Ze względu, że nie mam w tym temacie zbyt dużego doświadczenia chcę się zapytać was o rady ew. wskazówki.
Zależy mi żeby samochód miał : wspomaganie kierownicy, spalał 5 l w mieście,
1. Czy jest możliwość żeby samochód 4/5 spalał 5 litrów w mieście ?
2. Zastanawiam się między 3/5 a 4/5, chociaż 4/5 byłby o wiele lepszym rozwiązaniem.
3. Zależy mi żeby był z rejonów warmii i mazur.
4. Jakie są wasze propozycje ?
5. Byłbym wdzięczny jeśli ktoś napisałby mi ( jeśliby któryś polecał) ile około można by było takim pojeździć, aż nie zacznie się sypać
![Wink ;)]()
Zastanawiałem się nad : ( 4 drzwiowe )
Seat Cordoba :[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Peugeot 607:[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Renault Thalia :[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Daihatsu YRV:[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Fiat Brava :[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Ford Focus:[link do oferty na Allegro wygasł]Suzuki Swift:[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Renault Clio II :[link do Tablica wygasł]Daihatsu Sirion :[link do Tablica wygasł]VW Polo :[link do Tablica wygasł]Peugeot 206 :[link do Tablica wygasł]Golf IV ( nie wiem czy warto ) :
[link do Tablica wygasł]Zastanawiam się też nad : (3 drzwiowe )
Peugeot 206:[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Toyota Yaris :[link do Tablica wygasł]Fiat Punto :[link do Tablica wygasł]Fiat Punto :[link do Tablica wygasł]Fiat Punto :[link do Tablica wygasł]Fiat Punto :[link do Tablica wygasł]Peugeot 206 :[link do Tablica wygasł]Honda Civic :[link do Tablica wygasł]Renault Clio 2:[link do Tablica wygasł]Suzuki Swift :[link do Tablica wygasł]Renault Clio :[link do Tablica wygasł]Seat Ibiza :[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]BYŁBYM OGROMNIE WDZIĘCZNY ZA POMOC
![Uśmiechnięty :)]()
)