REKLAMA
Witam !
Jestem Nowym uzytkownikem tego forum - przeczytalem pare ciekawych tematow wzgledem auta do 5 tyś zł jako 1 auto, lecz nie znalazlem takiego tematu w moich okolicach - a tutaj z kolei male miasta miasteczka wiec mysle ze jest o wiele trudniej..
Chcialbym wam powiedziec ( napisac ) ze to nie bedzie moje pierwsze autko wczesniej jezdzilem autami tj.
Mazda Xedos 6 ( automat ) za 2 tyś., Rozleciala sie skrzynia po miesiacu..
Rover 620 Si jak dobrze pamietam 2,5 tyś zł. padła turbina i elektryka po miesiacu
Hyuidai Accent x2 za 1,5 zł padla uszczelka w kazdym znich oraz wile wiele inych po miesiacu
Jak widac auta byly na dojechaniu i kupione tylko dlatego ze sie uczylem jezdzic po zdaniu prawka
Aktualnie mam zaoszczedzone 5000 zl chcialbym kupc autko ktorym pojezdze dobry rok czasu i wiecej za nie wielkie koszty utrzymania, napraw...
Problem w tym ze nie znam sie na autach zbytnio i u nas na Mazurach ciezko cos znalezc ... uwielbiam auta 3 drzwiowe !! natomiast nie lubie kombiakow..
Silniki moga byc malutkie od 1,4 max 1,9 - powodem jest niskie ubezpieczenie jakie chce zaplacic
Czy znalazby sie ktos kto by mi pomogl, doradzil... znalezc auto do w/w kwoty w Ełku +50 km po za nim?
czy takie Fiacik za te cene jest ok ?
jakie sa typowe usterki tego fiata?
[link do oferty na Olx wygasł]
dzieki