REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To chyba jedynie Impreza 218 przykładoworobsik666 napisał(a):Najlepsze byłoby połączenie wyglądu i dźwięku Hondy z wyposażeniem i napędem S3
mike napisał(a):raczej 30k+
Pionek napisał(a):Focus fajny tylko wnętrze i ogólnie disajn do mnie nie przemawia
Pionek napisał(a):Rób jak uważasz, Focus ST jest ok, chociaż mi wizualnie tak średnio leży i wnętrze też słabo.
dzida napisał(a):Ty kupujesz czy autor?
Idąc tym tropem - nie wiem co ludzie widzą w tym Leonie - napompowana buła skrzyżowana z vanem z zewnątrz i tandetne wnętrze. I do tego pierdołowaty silnik.
Sam widzisz jak to się czyta
Pionek napisał(a):Nie wiem czy to objaw skrajnej hipokryzji ale to samo napisze Tobie jak będziesz odradzał komuś np Fabię albo Rapida
A już nieraz tak samo pisałeś że byś nie kupił że to że tamto..
dzida napisał(a):Nigdy w życiu bym tego dziadostwa nie kupił. Nie wiem co ludzie w tym widzą jak i wszystkich skodach... dla mnie auta są beznadziejne i tylko praktyczność jest na plus.Auto tandetne w środku,Widać, że to auto projektowali księgowi. Lepiej kupić auto przyjemniejsze w użytkowaniu w podobnej cenie i o pół klasy wyżej pozycjonowane, czyli Hyundai i30 albo Kia Cee'd. Znacznie więcej oferują w podobnej cenie.
Myślę że jednemu tutaj się nalezy ostrzeżenie i to tak natychmiastowo, bo rozwala temat i podaje jakieś dziwne argumentymike napisał(a):Panowie, bardzo proszę o spokój i rozmowy na temat. Jeszcze jedna taka sytuacja i posypią się ostrzeżenia