REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
havoc napisał(a):Jasiek90 napisał(a):Ale konstrukcyjnie to pierwsza połowa lat 90tych.
Debiutowało w 1995r.
Ośmieszasz się w tym momencie. Sam sobie właśnie przeczysz. Bo przecież wojna jest o rocznik a nie o konstrukcje, przecież licza się cyferki i nic innego. A poza tym to widzę, że na tym forum każdy kto kulturalnie wyraża swoje zdanie, które jest inne zderza się zaraz z krytyką i uszczypliwością. Ja nie krytykuje nowszych aut, nie stawiam starych gruchotów ponad nowe auta a i tak każdy tego nie potrafi zrozumieć.
AreBie napisał(a):jiGsaw napisał(a):No niestety. Tylko na tym forum porównuje się auta klasy premium z budżetowymi klasy B.
Nie odpowiedziałes na pytanie. Czy nowe BMW jest gorsze od E36/E46
Jasiek90 napisał(a):Oj nie potrafijechałem raz Evo z tym silnikiem i naprawdę nawet jak na 1.4 było to mulaste.
Ogólnie to bardziej podoba mi się Fiat- ma świetne wnętrze(jak na tę klasę i cenę to naprawdę chylę czoła, lepszego nie ma nikt w podobnych pieniądzach), jest przestronniejszy i mniej oklepany.
Aczkolwiek 207 nadal trzyma się mocno i mimo 5 lat stażu ciągle jeden z najchętniej kupowanych aut w europie, na pewno nie bez powodu, a silnik przemawia na jego korzyść.
Przejedź się i sam oceń.