REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nickname30 napisał(a):Tak czy siak Saab to ciekawa opcja, może da się pokombinować z dolotem i wydechem, żeby coś z tego było?
Nickname30 napisał(a):Też myślałem o Saabie, tylko pytanie czy to silnik Saabowski czy Oplowy?
Nickname30 napisał(a):-is200 manual + kompresor od TPC na 0.3 bara
Nickname30 napisał(a):-is300 automat
Nickname30 napisał(a):Giulietta 1.4ma 170 manual
Nickname30 napisał(a):Subaru Impreza 2 lub 3 z boxerem pod maską (2.0 150KM lub 160KM zależnie od generacji)
Nickname30 napisał(a):Pytanie tylko czy da się kupić w tej chwili niezgnite is300 w dobrym stanie do 30k?
. Żadnych francuzów, vagów, opli nie chcę i nie biorę pod uwagę w żadnym wypadku.
franccc napisał(a):Jeśli ma być coś fajnego to dlaczego ar mito a nie np. brera?
franccc napisał(a):Jeśli ma być coś fajnego to dlaczego ar mito a nie np. brera?
Osobiście poszukałbym pewnie focusa st (choć 9-3 też jest świetnym autem jeśli ktoś jest miłośnikiem motoryzacji) . Dźwięk jest, przyjemna charakterystyka silnika jest.
Popatrz też na abartha grande punto. Żadnych francuzów, vagów, opli nie chcę i nie biorę pod uwagę w żadnym wypadku.
Chyba nie zdajesz sobie sprawy z istnienia tego sprzętu
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Nickname30 napisał(a):Będę się rozglądał za Saabem i Lexem, ale pewnie szybciej da radę znaleźć Saaba…
toyman40 napisał(a):Dzisiaj z Klientem chceliśmy kupić Saaba 2.0 T 241KM w wersji Areo z 2009R , ,248 000km 4x4 za 5000Euro , niestety auto W Danii Stało 2 miesiące i nikt się o to nie pytał ,a dzisiaj rano mieli już 3 telefony na niego i nam go sprzedali, kolega nawet by dał 5100 Euro, bo by sobie jeszcze go podkręcił, soft + wtryski i by było ponad 300KM ,ale uciekłooooo