REKLAMA
Witam, po długim rozważaniu niemal podjąłem decyzje dotyczące zmiany mojego dotychczasowego autka. Budżet jakim dysponuje to widełki 18-22 tys. Zainteresowały mnie autka wyżej wymienione w temacie.
Fiat Bravo - tutaj mam obawy doty. czy silnik nie jest zbyt wyżyłowany, jak z tą awaryjna skrzynia biegow jest na prawde ? W grę wchodzi tylko benzyna,T-jet i tu pytanie która odmiana byłaby lepsza ? Słabsza czy mocniejsza? Na jakie wersje wyposażenia i na jakie roczniki moge liczyć w tym budzecie ?
Megane 3 - tutaj obawiam sie elektryki - podobno wystepuje duzo irytujacych rzeczy, zawieszenie sztywne i podobno malo trwałe, pytanie doty. rocznika i wersji wyposazenia jak w/w
Laguna 3 - o tym samochodziku niewiele wiem ale sedan jako-tako mi sie podoba silnik 1.8 140km tutaj tylko i wyłącznie. Pyanie jeszcze o rocznik i wyposażenie jak w/w.
Jeśli ktoś ma lepsze propozycje niż te to śmiało proszę dorzucić cegiełke. Co do wymagań to tylko benzyniaki ( robie rocznie okolo 12 tys km ) mało awaryjne, żeby ruda nie łapała, moc pow. 140 km najlepiej, także preferuje 6 biegowa skrzynie ( manual ), sedan, hb, najlepiej nic niemieckiego i aut z "grupy podwyższonego ryzyka" i z dobrym wyposażeniem. Pozdrawiam i wszystkim wesołych świat