Witam po rozladowaniu akumulatora moje auto zwariowalo zegary chodza jak chca marchewka swieci i gasnie lecz najwiekszy problem mam gdyz po nagrzaniu silnika swieci mi taka kontrolka ta obok marchewki wiem moze slabo widoczna lecz jesli nie bedzie zdjecie pomocne postaram sie narysowac i dodac zdjecie jak wyglada kontrolka
Jeżeli dobrze widzę, to jest to kontrolka od poduszki. Nalezy odczytać błąd i naprawić. Może to być błąd modułu poduchy z powodu zaniku napięcia. Prawdopodobnie wystarczy go skasować.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Kalkulator LPG Kkalkulator pozwala obliczyć szacunkową różnicę w kosztach eksploatacji samochodu w zależności od zasilania silnika benzyną, a gazem (LPG). Na podstawie danych wprowadzonych do formularza obliczymy przyblizony czas ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.