Czyli rozumiem, że olej będzie do wymiany? Płyn chłodniczy sprawdzałem wczoraj, żeby było śmieszniej, jest go za dużo (ponad maksymalny poziom), ale nie ja go uzupełniałem, więc nie wiem ile było dolane - w każdym razie nie ubywa go - pytanie jak można spuścić płyn chłodniczy? Żeby sprawdzić jego wygląd ;> Jeśli chodzi o nawiew to nie wiem, w chwili obecnej nie używam z powodu temperatury (ale jak włączam to leci gorące powietrze - pytanie tylko czy ze względu na temperaturę panującą na zewnątrz czy faktycznie grzeje). Spalanie wzrosło o 30-40%, co do mocy, ponieważ sam nie wciskam gazu do podłogi, to ciężko stwierdzić w 100%, ale zauważyłem "ociężałość" przy ruszaniu, gdzie faktycznie, przedtem ruszał bardzo dynamicznie (ale mam też lekką kontuzję nogi i być może ostrożniej korzystam ze sprzęgła)
Jeśli chodzi o źródło zapachu, to może być problem, ponieważ jest on odczuwalny w kabinie - obawiam się, że pod maską również roznosi się wszędzie. Ale postaram się dziś kogoś poprosić o sprawdzenie, bo jak wspominałem, sam nie mogę
![Uśmiechnięty :)]()
jak rozumiem, w celu sprawdzenia uszczelki i pierścieni konieczna jest wizyta w warsztacie?