Witam, Chcę kupić filtr do mojej daci 1.0 tce lpg . Orginał to Czaja Tomasetto TMSP01. Nigdzie nie mogę znaleźć tego filtra w obudowie (albo słabo szukam). Mógłby mi ktoś pomóc ?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Te plastikowe najczęściej są bez oringów w sprzedaży. Zobacz sobie jeszcze ten filterek Tomasetto KN-1285W [link do oferty na Allegro wygasł] on powinien również pasować bo ma takie same wymiary ale ma uszczelki. Oba filtry ten wcześniejszy i ten tu pasują do takich samych reduktorów np. Tomasetto AT-09 Alaska, Tomasetto AT-09 Artic czy Tomasetto AT-13 Antartic.
Jak są oringi to warto je zmieniać przy każdej wymianie filterka lub przy maksymalnie co drugiej jak zmieniasz filtry co 10tkm.
Czy chrapanie podczas snu ma wpływ na bezpieczeństwo na drodze? Badania wykazują, ze chrapanie podczas snu w nocy może być przyczyną senności w ciągu dnia(1). A senność to także opóźnione reakcje i mikrosen, czyli chwilowa utrata świadomości – zjawiska bardzo niebezpieczne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.