Ja lubię silniki wolnossące ale ten Focus jeśli wykasował nawet Audi A3 to ja mam juz faworyta.Pytasz ja odpowiadam Focus zdecydowanie,wybrałes najlepsza wersje silnikowa Focusa,bez dwumasowego koła ,dlatego.No wiesz gwiazdka wiecej od Gofa to już nie jest byle co.Miałem okazję przewiezc się takim Focusem ,nie mam pytań!
Zastanawia mnie silnik a dokładniej czy on nie ma przypadkiem 90 koni ale nie jestem pewny i się spierał nie będę.
Ale wybór doskonały, ja też za Focusem jestem.
Kupisz za te same pieniądze co golfa młodszego Focusa a jak zadbasz to ci będzie służył i służył.
Ja już w Mondeo mk II miałem 1.8 też diesla ale miał 90 koni...
Ale teraz sobie przypominam że w latach 99-05 były takie.
Polecam naprawdę.
Jest taki silnik na pewno i wczoraj nim jechałem, jeśli chodzi o dynamikę to nie ma porównania do SDi. To ma być samochód dla mojego ojca, któremu bardziej zależy na ekonomii a ten focus z tego co słyszałem też dużo nie pali.
No wiesz do Golfa nie mozna sie przyczepic ale Focus jest najlepszym samochodem w swojej klasie z tamtych lat!Ford sie postarał i przegonil nawet Audi!
Za kierownicą w Dacia Jogger Nowa Dacia Jogger ma wszystkie cechy, których poszukują rodziny w samochodach segmentu C: zwrotność, komfort i bezpieczeństwo jazdy. Jogger jest zwrotny i łatwy w codziennym użytkowaniu. Kabina jest dobrze wyciszona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.