Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale z czasem ciężko
Oczywiście w grę wchodzi inny samochód, te podałem ponieważ są to samochody "od znajomego" i jeżeli chodzi o rocznik, przebieg itd. nie jest źle. Mój budżet to jakieś 17tyś na sam samochód bo pare groszy mam odłożone na podstawowe wymiany po zakupie dlatego chcę się zmieścić w 17tyś.
Jeżeli chodzi o gabaryty samochodu to oczekuję mniej więcej tego co po mondeo/407, ponieważ często jeżdżę gdzieś dalej ze znajomymi w 4/5 osób, a wiadomo dla tylu osób miejsca troche potrzeba, a jeżeli chodzi o silnik to nie ma dla mnie znaczenia czy to benzyna czy diesel ważne żeby był w jakimś stopniu ekonomiczny powiedzmy spalanie do 10l w mieście.
Aktualnie trafił się jeszcze jeden mondeo 2006r 2,0TDCi 115KM sprowadzony dokładnie nie pamiętam Austria bądź Holandia według przebiegu wychodzi po 30tyś km rocznie, więc jestem w stanie w to uwierzyć, podobno od pierwszego właściciela do końca serwisowany w ASO i jeżeli tylko chcę mogę sprawdzić wszystko po VIN, więcej informacji mam dostać wieczorem, więc w razie czego będę pisał.