Ford S-Max

24 Sty 2010, 20:59

Witam!
Bardzo podoba mi się ten model Forda czyli S-max. Chciałbym się czegoś o nim dowiedzieć. Z ciekawości. Jest to bardzo rzadko spotykany samochód na naszych drogach. Jakie są wrażenia z jazdy tym samochodem, ogólny komfort, awaryjność, wyciszenie, spalanie. Który silnik jest najlepszy w tych autach?Oszczędny jest 1.8 TDCi, a jak jest z awaryjnością tego silnika. Proszę o opinię o tym samochodzie i przekazanie mi wszystkich informacji o nim. Wygląd tego modelu to jak dla mnie rewelacja. Wnętrze jest też bardzo ładnie zaprojektowane. Z góry dziękuję za wszelakie informacje od użytkowników; osób, które miały okazję przejechać się tym modelem oraz wszystkich ludzi, którzy mi coś powiedzą ciekawego o tym aucie. Pozdrawiam
bart-BMW-hezz93
Początkujący

Miejscowość: podlaskie

25 Sty 2010, 09:59

A czy przypadkiem nie chodzi ci o Forda C -Max ?
Lukasz150
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Dąbrowa Białostocka

25 Sty 2010, 10:35

Jest i C-Max i S-Max...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

25 Sty 2010, 11:01

A to sorki. nie wiedziałem
Lukasz150
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Dąbrowa Białostocka

25 Sty 2010, 11:39

Chodzi mi właśnie o Forda S-max. Proszę więc o opinie o tym aucie. O co mi chodzi opisałem w swoim pierwszym poście ;)

a dla tych, którzy nie wiedzą, wygląda on tak:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

;D
bart-BMW-hezz93
Początkujący

Miejscowość: podlaskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Parkowanie równoległe w pięciu krokach
    Wielu kierowców jak ognia unika jednak parkowania równoległego, nawet jeśli w najbliższej okolicy właśnie takie miejsca są dostępne. Jak pokonać swoje obawy i dobrze wykonać ten manewr? Wiele osób uważa ...
    Automatyczne światła drogowe
    Układ automatycznych świateł drogowych jest rozwiązaniem bardziej zaawansowanym i niezwykle praktycznym. Występuje w coraz większej liczbie nowych samochodów obok czujnika zmierzchu i zmniejsza zaangażowanie kierowcy ...