Fotoradary w Niemczech.

19 Kwi 2009, 15:44

Witam. Z 6 na 7 kwietnia wracałem z niemiec i koło Frankfurtu na autostradzie nadziałem sie na fotoradar. Dozwolone było 100 km/h, a ja jechałem 140 i mi cykło fotkę. Czy wie ktoś jak to jest? Czy mam się spodziewać w domu wiadomości, czy przy następnym wyjeździe mogą mnie tam wychaczyć i wyegzekfować należność? Proszę o jakąś wiadomość bo za jakiś czas znów się tam wybieram. Dziękuje i pozdrawiam.
akszom1
Nowicjusz

Miejscowość: zachodniopomorskie

09 Maj 2009, 20:43

tak kolego do 10 nie robi zdiecia do 20 nie wysylaja do innego kraju, popelbniles przestepstwo i uszykuj euro
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna

09 Maj 2009, 21:46

akszom1 napisał(a):czy przy następnym wyjeździe mogą mnie tam wychaczyć i wyegzekfować należność?

Eeee. nie sądze.

W zeszłym roku zrobili mi fotkę na Autobahnie w Niemczech i nic nie przyszło.
W tym roku znowu mi zrobili... mam nadzieje, że znowu nie przyślą :P

Wydaje mi się, że oni wysyłają za granice gdy jest potrzebne wsparcie finansowe albo coś tego rodzaju.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi i-MiEV dla Uniwersytetu Południowej Kalifornii
    Firma Mitsubishi Motors North America (MMNA) współpracuje z Uniwersytetem Południowej Kalifornii (USC) oraz należącą do tej szacownej uczelni Viterbi School of Engineering, tworząc w kampusie projekt "żywego laboratorium" ...
    BMW xActivity 2003
    BMW xActivity, ten koncepcyjny SAV demonstruje połączenie w konstrukcji jednego pojazdu sportowej dynamiki jezdnej oraz przyjemności z podróżowania z otwartym dachem. BMW xActivity, zaprojektowane jako "kabriolet o ...