Zderzak przedni jest na bank nieoryginalny a dlaczego? Bo kiepsko pasuje. Wiem to po Fordzie i o ile z tyłu zderzak jest okej to z przodu wygląda podobnie a auto bezwypadkowe.. Nie wiem jak w Pugach można wyjaśnić zmianę zderzaka, może jakaś zaspa, urwał na krawężniku ale sprawdź to. Najgorsze jest to że u mnie teraz błotniki są narażone na odpryski od kamieni w jednym miejscu..
Dzisiaj jak kupujesz używane auto to nie ma możliwości żeby nie było bezwypadkowe, inaczej nie było by sprzedawane. Mój prawdopodobnie też był bity ale dot ej pory nie wiem gdzie. Ale nic się nie psuje, tylko bieżące wymiany, klocki hamulcowe.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Trójwymiarowa konfiguracja samochodu Audi to pierwszy na świecie producent samochodów używający trójwymiarowych wizualizacji w konfiguratorze produktowym. Zamiast statycznych obrazów jakie znamy z przeszłości, klient może teraz w czasie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.