Francuz? do 20 tys.

28 Sty 2015, 22:01

toomool napisał(a):Czy może być tak, że zderzak jest z innego egzemplarza i czujnik nic nie pokaże?

Zderzak jest plastikowy więc nie ma opcji, żeby coś pokazał taki czujnik. Jedynie blacha, a lepsze czujniki działają na aluminium
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

28 Sty 2015, 22:12

Zderzak przedni jest na bank nieoryginalny a dlaczego? Bo kiepsko pasuje. Wiem to po Fordzie i o ile z tyłu zderzak jest okej to z przodu wygląda podobnie a auto bezwypadkowe.. Nie wiem jak w Pugach można wyjaśnić zmianę zderzaka, może jakaś zaspa, urwał na krawężniku ale sprawdź to. Najgorsze jest to że u mnie teraz błotniki są narażone na odpryski od kamieni w jednym miejscu..
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

09 Lut 2015, 15:33

a może volvo v50 :)? do 20 tys. można znaleźć roczniki 2005/2006. Pytanie czy to nie jakieś graciarstwo? No i jak z cenami za części.
toomool
Nowicjusz

Prawo jazdy: 27 05 2007
Auto: Nie mam

01 Mar 2015, 14:05

Dzisiaj jak kupujesz używane auto to nie ma możliwości żeby nie było bezwypadkowe, inaczej nie było by sprzedawane. Mój prawdopodobnie też był bity ale dot ej pory nie wiem gdzie. Ale nic się nie psuje, tylko bieżące wymiany, klocki hamulcowe.
Maniak1
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2007
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 1,9 sdi
Paliwo: Diesel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota 222D – sekretna broń Toyoty w WRC
    W 1984 roku Toyota wygrała Rajd Safari Celicą Twincam Turbo. Po zachęcających wynikach fabrycznego zespołu w kilku ostatnich sezonach, Toyota zainwestowała ogromne nakłady czasu, pieniędzy i wysiłku, aby pokazać się z jak ...