REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
- krótkie jak w osobówkach.motorro napisał(a):Odradzam użytkowania w terenie.Szybko się będzie psuł.Radziłbym się oglądnąć za patrolem albo land cruser.
Rączki mają być długie tzn. pół metra tak jak w tirach czy krótkie, takie jakie są w standardzie?
stanisław tołłoczko napisał(a):- krótkie jak w osobówkach. Najlepiej nad drzwiami .motorro napisał(a):Odradzam użytkowania w terenie.Szybko się będzie psuł.Radziłbym się oglądnąć za patrolem albo land cruser.
Rączki mają być długie tzn. pół metra tak jak w tirach czy krótkie, takie jakie są w standardzie?
stanisław tołłoczko napisał(a):Najlepiej nad drzwiami .
- w standardzie chyba nie ma freeleka mam i nie ma żadnego uchwytu -rączki ani z przodu ani z tyłu - dlatego pytam z jakigo auta można dopasowac rączki i gdzie zamontować.motorro napisał(a):stanisław tołłoczko napisał(a):Najlepiej nad drzwiami .
Nad drzwiami są w satndardzie, a jeśli chcesz jeszcze jakieś to w niektórych frelkach widać jak mają zmienioną obudowę od poduszki pow. pasażera na taką z uczwytem(nie wiem czy jest to solidne ale widziałem takie egzemplarze), można jeszcze umieścić je na słupku i podsufitce(ale na niej chyba nie ma sensu bo jak podbije to można zaryć głową i trzebaby trafić w dobre miejsce bo dach ma takie otwory przez które dach jest lżejszy).
- trzeba wiedzieć że uchwyty- rączki to wiedza, którą przed zamontowaniem trzeba poznać - przede wszystkim -co auto to inna rączka-uchwyt podsufitowy. Drugie to niekażdy pasuje do Freelka - wybrałem z Astry-1F/jest ich dużo na Allegro/. Niewiem teraz w którym miejscu zamontować aby nie przebić dachu. Może ktoś podpowie jak zamontować, żeby to było mocne.stanisław tołłoczko napisał(a):- w standardzie chyba nie ma freeleka mam i nie ma żadnego uchwytu -rączki ani z przodu ani z tyłu - dlatego pytam z jakigo auta można dopasowac rączki i gdzie zamontować.motorro napisał(a):stanisław tołłoczko napisał(a):Najlepiej nad drzwiami .
Nad drzwiami są w satndardzie, a jeśli chcesz jeszcze jakieś to w niektórych frelkach widać jak mają zmienioną obudowę od poduszki pow. pasażera na taką z uczwytem(nie wiem czy jest to solidne ale widziałem takie egzemplarze), można jeszcze umieścić je na słupku i podsufitce(ale na niej chyba nie ma sensu bo jak podbije to można zaryć głową i trzebaby trafić w dobre miejsce bo dach ma takie otwory przez które dach jest lżejszy).