REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
- czy chodzi Tobie o tylną plastykową osłonę lusterek produkowanych w latach - dziewiedzieśiatych.ho napisał(a):witam wszytkich serdecznie jestem tu nowy mam frela 2000 rok td.
wszystko było by oki gdyby nie zlodziejaszki ,a mianowicie zawineli mi osłony lusterek ,powiedzcie czy jest to w jakiś sposób do zdobycia bo allegro przejrzałem i nic
a może można dostać jakieś zamienniki pomóżcie
- TRUDNA SPRAWA - można dostać na Allegro całe lusterka w cenie 300zł -350zł. , znalezienie samych osłon to cud - osobiscie szukałem 1 rok i nie znalazłem.ho napisał(a):Chodzi mi o obudowe (maskownice) lusterka zewnętrznego taka plastikowa ktora zasłania mechanizm lusterka i kalbelki
widzie ze sie zrozumielismy czyli nie ma co szukac tylko kupic drugie lustra , i od razu nasówa sie nowe pytanie czy te nowsze lusterka beda pasowaly do landka mojego (lustra z tymi harmonijkami )stanisław tołłoczko napisał(a):- TRUDNA SPRAWA - można dostać na Allegro całe lusterka w cenie 300zł -350zł. , znalezienie samych osłon to cud - osobiscie szukałem 1 rok i nie znalazłem.ho napisał(a):Chodzi mi o obudowe (maskownice) lusterka zewnętrznego taka plastikowa ktora zasłania mechanizm lusterka i kalbelki
- musisz odpowiednie wybrać na ALLEGRO - LATA 1996 - 2000r. no i patrzeć trzeba uważnie na zdięcia sprzedawanych lusterek.ho napisał(a):widzie ze sie zrozumielismy czyli nie ma co szukac tylko kupic drugie lustra , i od razu nasówa sie nowe pytanie czy te nowsze lusterka beda pasowaly do landka mojego (lustra z tymi harmonijkami )stanisław tołłoczko napisał(a):- TRUDNA SPRAWA - można dostać na Allegro całe lusterka w cenie 300zł -350zł. , znalezienie samych osłon to cud - osobiscie szukałem 1 rok i nie znalazłem.ho napisał(a):Chodzi mi o obudowe (maskownice) lusterka zewnętrznego taka plastikowa ktora zasłania mechanizm lusterka i kalbelki