Freelander Lusterka

08 Maj 2009, 20:48

witam wszytkich serdecznie jestem tu nowy mam frela 2000 rok td.
wszystko było by oki gdyby nie zlodziejaszki ,a mianowicie zawineli mi osłony lusterek ,powiedzcie czy jest to w jakiś sposób do zdobycia bo allegro przejrzałem i nic
a może można dostać jakieś zamienniki pomóżcie
ho
Nowicjusz

Miejscowość: Ostroleka

09 Maj 2009, 08:51

ho napisał(a):witam wszytkich serdecznie jestem tu nowy mam frela 2000 rok td.
wszystko było by oki gdyby nie zlodziejaszki ,a mianowicie zawineli mi osłony lusterek ,powiedzcie czy jest to w jakiś sposób do zdobycia bo allegro przejrzałem i nic
a może można dostać jakieś zamienniki pomóżcie
- czy chodzi Tobie o tylną plastykową osłonę lusterek produkowanych w latach - dziewiedzieśiatych.
stanisław tołłoczko
Początkujący

Miejscowość: pomorze

10 Maj 2009, 17:58

Chodzi mi o obudowe (maskownice) lusterka zewnętrznego taka plastikowa ktora zasłania mechanizm lusterka i kalbelki
ho
Nowicjusz

16 Maj 2009, 18:42

ho napisał(a):Chodzi mi o obudowe (maskownice) lusterka zewnętrznego taka plastikowa ktora zasłania mechanizm lusterka i kalbelki
- TRUDNA SPRAWA - można dostać na Allegro całe lusterka w cenie 300zł -350zł. , znalezienie samych osłon to cud - osobiscie szukałem 1 rok i nie znalazłem.
stanisław tołłoczko
Początkujący

17 Maj 2009, 20:17

stanisław tołłoczko napisał(a):
ho napisał(a):Chodzi mi o obudowe (maskownice) lusterka zewnętrznego taka plastikowa ktora zasłania mechanizm lusterka i kalbelki
- TRUDNA SPRAWA - można dostać na Allegro całe lusterka w cenie 300zł -350zł. , znalezienie samych osłon to cud - osobiscie szukałem 1 rok i nie znalazłem.
widzie ze sie zrozumielismy czyli nie ma co szukac tylko kupic drugie lustra , i od razu nasówa sie nowe pytanie czy te nowsze lusterka beda pasowaly do landka mojego (lustra z tymi harmonijkami )
ho
Nowicjusz

18 Maj 2009, 18:23

ho napisał(a):
stanisław tołłoczko napisał(a):
widzie ze sie zrozumielismy czyli nie ma co szukac tylko kupic drugie lustra , i od razu nasówa sie nowe pytanie czy te nowsze lusterka beda pasowaly do landka mojego (lustra z tymi harmonijkami )
- musisz odpowiednie wybrać na ALLEGRO - LATA 1996 - 2000r. no i patrzeć trzeba uważnie na zdięcia sprzedawanych lusterek.
stanisław tołłoczko
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Limuzyna Audi A8 L extended
    Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...

04 Sty 2011, 14:23

wie ktoś jak podłączyć lusterka do bmw e 36
siemol4
Nowicjusz

Miejscowość: zielona góra

04 Sty 2011, 21:30

zwróć uwagę na kostkę elektryczną poza nią dziurki raczej bez zmian powinno się udać z tym liftingiem ale ostrzegam jak założysz lustra od anglika to będą odwrotnie chodziły dajesz w lego a mech idzie w prawo bynajmniej ja tak miałem co prawda nie zmieniałem na te nowsze ino harmonijka
coraz więcej frelków w kraju i zaczynają ginąć różne rzeczy :sad:
Przemas74
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin