Freelander Td4 2001 - gdzie kupić / dorobić kluczyk i pilot

23 Wrz 2009, 11:09

Freelander Td4 2001 - gdzie kupić / dorobić kluczyk i pilot ? Przy zakupie (Francja) dostałem tylko 1 kpl.
Pytanie z innej beczki - gdzie w rejonie Olsztyn - Toruń diagnostyka komputerowa tego modelu (świeci ABS, kontrola trakcji i hamulec zjazdowy) - prawdopodobnie czujnik ABS - alle który ?
Pozdrawiam
Pitt
Pitt_M
Nowicjusz

Miejscowość: warm-mazurskie

23 Wrz 2009, 13:03

w ASO ale to Cię trochę skrobnie po kieszeni.
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

23 Wrz 2009, 14:25

Legion1349 napisał(a):w ASO ale to Cię trochę skrobnie po kieszeni.

jaki koszt przybliżony, także mam jeden komplet :(
Freelander 2004 1.8 16V
Konrad Targówek lub 147750Mhz SQ5OMU
Konrad Targówek
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

23 Wrz 2009, 19:17

z tego co pamiętam to za zakodowany kluczyk ktoś pisał że około 700zł, tyle że nie wiem czy z pilotem już czy nie.
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

23 Wrz 2009, 19:40

Witam a jak juz jest mowa o ASO czy ktos wiec gdzie najblizej na dolnym slasku konkretnie okolice jeleniej gory Pozdrawiam
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

23 Wrz 2009, 22:16

firmowy tylko Wrocław, a właściwie Długołęka wyjaz na Warszawę
friluś1
Zaawansowany

Miejscowość: wrocław
Auto: LR Freelander
Silnik: td4 112kM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II na PPIHC
    Podczas 91. edycji słynnego wyścigu Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC) nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II zajęły drugie i trzecie miejsce w kategorii pojazdów z napędem elektrycznym. Pojazdy poprowadzili ...
    Trzymaj się swojego pasa!
    Jazda po wyznaczonym pasie ruchu to podstawa bezpiecznego pokonywania zakrętów. Wyjeżdżanie kierowcy poza jego pas grozi zderzeniem czołowym. Wiele osób zapomina również, że mają obowiązek trzymać się ...

24 Wrz 2009, 10:33

ewentualnie bielsko-biała ale to już chyba bliżej pod wawę masz :P
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

24 Wrz 2009, 12:45

Legion1349 napisał(a):z tego co pamiętam to za zakodowany kluczyk ktoś pisał że około 700zł, tyle że nie wiem czy z pilotem już czy nie.

Dzięki za odpowiedzi :cry:
ale za kluczyk 700 zł - to taniej szybę wybić :roll: :wink:
Pozdrówka
Pitt
Pitt_M
Nowicjusz

Miejscowość: warm-mazurskie

24 Wrz 2009, 13:31

Pitt_M napisał(a):
Legion1349 napisał(a):z tego co pamiętam to za zakodowany kluczyk ktoś pisał że około 700zł, tyle że nie wiem czy z pilotem już czy nie.

Dzięki za odpowiedzi :cry:
ale za kluczyk 700 zł - to taniej szybę wybić :roll: :wink:
Pozdrówka
Pitt

w pierwszym poście mówiłeś o dorobieniu bo posiadasz jeden komplet, a cena kluczyka nie jest dyktowana dorobieniem a zakodowaniem i dlatego tak płacimy
Z pilotem chyba jest prościej bo widziałem nowe niekodowane czy tam strojone za pare groszy na e bay-u
Freelander 2004 1.8 16V
Konrad Targówek lub 147750Mhz SQ5OMU
Konrad Targówek
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

26 Gru 2009, 11:22

Ja swój klucz dorobiłem za 18 zł. To nie żart. Jak wkładam w zamek od drzwi to przy przekręcaniu wyłącza mi alarm i sprawa załatwiona.... Mogę też na nim jeździć, pasuje do stacyjki bez problemu... Mam Landka z 1998 w dieslu.
Nie chcę tu reklamy robić, ale w M1 w Zabrzu tyle mnie to kosztowało... Jak ktoś nie wierzy to może podjechać i mu udowodnię...
Paweł
Paweł tu był :D
pablo406
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze

26 Gru 2009, 19:19

Ja tez mam jeden kluczyk i jednego pilota dlatego chciałem zmienic alarm na nowy . Moze wiecie alarm ktory jest to jest alarm firmowy ? Czy mozna go wyłączyć i załozyc inny? Czy kluczyk ma immobilaizer? Dzis nie wiem dlaczego pilot nie chciał wyłaczyć alarmu wiec musze szybko cos z tym zrobić
kostass
Początkujący

Miejscowość: Łódź