Freelander

11 Sty 2010, 15:14

mam problem z parowaniem szyb nadmuch jest słaby na górę i boki szyb szyby odparowane są na 40 cm.ktoś mi poradzi co mam zrobić. Dzięki bodziu.
bodziu
Nowicjusz

Miejscowość: wałbrzych
  • 11 Sty 2010, 19:38

Zacznij od sprawdzenia czy to Anglik :mrgreen:
    krzakx
    Nowicjusz

Miejscowość: Wejherowo

12 Sty 2010, 11:53

sprawdz tez weze od ogrzewania i czy nie sa czyms zapchane...
    mariorox
    Nowicjusz

Miejscowość: poznań

12 Sty 2010, 19:18

tak jest to angol nagrzewnica i przewody są oki klima jest zdjęta i od strony pasażera na dole widać wentylator ale bez dolotu powietrza z zew. może potrzeba załozyć jakiś dolot ???????? pomocy???? czytałem na for.że wymiana wentylatora z golfa3 coś może poradzić????? koledzy doradzcie proszę. Bodzio.
    bodziu
    Nowicjusz

12 Sty 2010, 22:13

a sprawdzales filtr pylkowy kabiny??nie orietuje sie czy tam jest ale proponowalbym go poszukac,pewnie jest zapchany i dlatego slabo dziala i szyby paruja.
    radek15
    Początkujący

Miejscowość: skierniewice

12 Sty 2010, 22:47

filtra pyłkowatego nie ma pozdro.
    bodziu
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rajdowe Mitsubishi L200
      Pojazd za kierownicą którego ściga się w tym roku załoga Adam Małysz/Rafał Marton został przygotowany przez zespół fabryczny Mitsubishi Ralliart w klasie T1.1 - samochody prototypowe napędzane silnikiem benzynowym. ...
      V Toyota Off-Road Festival - kolejny zlot fanów
      Piąty, jubileuszowy zlot fanów terenówek spod znaku Toyoty odbył się w miniony weekend we Włościejewkach niedaleko Poznania. Coroczna impreza przyciągnęła tym razem rekordową liczbę uczestników. Aż 125 ...

06 Lut 2010, 14:54

...własnie wczoraj uporałem sie z kolejną niedorobką speców od przekładek. Tez miałem słaby nawiew . Miałem kupic nowa dmuchawę ale okaząło sie ze wystarczy zmienić tylko sam wirnik . Pół godziny pracy i mam normalany nawiew. Acha nowe łopatki pochodziły od wentylatora chyba z Peugota. Jak ktos bedzie zainteresowany moge to dokładnie ustalić.
    kostass
    Początkujący

Miejscowość: Łódź