Freelander wentylacja ogrzewanie

25 Gru 2009, 15:30

jak już pisałem wyżej łopatki sa skierowane w drugą strona Pozdrawiam :mrgreen:
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

25 Gru 2009, 19:49

Sebberis napisał(a):Czy to jest jakaś różnica, że wentylator na kabinę od anglika, bądź od europejskiego?
jeśli auto po przekładce a masz wentylator od angola to zamiast dmuchać będzie Ci zasysał powietrze z kabiny.
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

25 Gru 2009, 21:31

Legion1349 napisał(a):jeśli auto po przekładce a masz wentylator od angola to zamiast dmuchać będzie Ci zasysał powietrze z kabiny.

nie prawda,nie ma żadnej różnicy
Freelander TD4
MCARTUR
Aktywny

Miejscowość: gdzieś na południu

25 Gru 2009, 22:28

kolego @MCARTUR ja osobiście wymieniłem wentylator do tego celu zakupiłem drugi i wkładając anglika nadmuch jest słabiutki wkładając przerobiony ( to znaczy z zamienionym wiatrakiem od Ulysse ) nadmuch jest o wiele lepszy wieje dwa razy mocniej nie pisz że to nieprawda Pozdrawiam
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

25 Gru 2009, 23:37

MCARTUR napisał(a):nie prawda,nie ma żadnej różnicy
oczywiście że jest i to taka jak opisałem, wyjmij sobie wentylator z angola i z europejczyka i zobacz jak czym się różnią.
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

29 Sty 2017, 13:10

Witam wszystkich może mi ktoś pomoże mam problem z 4 biegiem wentylatora nie działa bezpiecznik f 8 sprawdzony pokrętło podmienione na inne też nie pomogło może ktoś coś foradzi co jeszcze sprawdzić pozdrawiam
Kostamarcin
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 02 1988
Auto: Land rover freelander
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mini chłodziarka samochodowa – 1982 rok
    Każdy, kto miał okazję jeździć Toyotą Land Cruiser J200, zauważył, że w schowku ukrytym w podłokietniku między przednimi siedzeniami znajduje się chłodziarka na napoje. Urządzenie to doskonale spełnia swoją funkcję w trasie, ...