Jak w temacie. Szukam czegoś w imieniu swojego brata. Pięciodrzwiowy sedan, najlepiej diesel, nieawaryjny, w miarę nowy...
Moje typy:
Ford Mondeo tdci - tu o silniku różne opinie są
Volvo S40 w dieslu - nie mam opinii co do bezawaryjności
"Pasek" - tu b. różne opinie o niezawodności
Corolka...
Proszę o Wasze opinie i sugestie, także co do innych typów
Corolla dla mnie trochę za nudna, wiadomo w rankingach niezawodności pierwsza, ale jak już Ci coś padnie... bite "2000 zł" Może Golf V? Nie sedan, ale pięciodrzwiowy
Chyba mimo wszystko sklanialbym sie za toyota. Sam kiedys chcialem kupic ale kupilem wlasnie golfa v i powiem szczerze, ze idealnym samochodem niestety nie jest a ma dopiero 3 lata. Dlatego nastepnym moim autem bedzie albo jakies mitsu, toyota albo audi. Za 30 tysiecy golf v w dieslu bedzie biedny i z duzym przebiegiem, za 35 mozna juz cos ciekawego wybrac.
Kocham sport motorowy - Pascal Brodnicki Dzięki rajdom wyciszyłem się i skupiłem na tym, co naprawdę jest ważne w życiu. Rywalizacja jest wspaniała i daje ludziom mnóstwo pozytywnych emocji. Chyba każdy z nas marzy o tym, by kiedyś stanąć na podium - mówi ...
Kierowco, czy wiesz, kiedy wyprzedzasz? Wyprzedzanie sprawia problemy wielu kierowcom. Często można zaobserwować łamanie przepisów ruchu drogowego przez osoby wykonujące ten manewr. W niektórych sytuacjach kierujący nie zdają sobie nawet sprawy, że ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.