Gałka biegów

01 Paź 2008, 17:45

witam chce sobie wymienic gałke do biegów tylko nie wiem w jaki sposob ja odkrecic i czy bedzie tam pasowac taka za 40zł marka samochodu to volvo s40
wampir1717
Aktywny

Miejscowość: NY

02 Paź 2008, 16:34

mam ten sam problem tylko w v40,bo jeżdże już miesiąc z zagipsowaną prawą ręką i trochę mi się przytarła
v40
Początkujący

02 Paź 2008, 17:25

u mnie kolego pekła i jak wbijasz bieg to tak odstaje ale tutaj chyba nikt nie zna odpowiedzi an to pytanie
wampir1717
Aktywny

02 Paź 2008, 17:31

W następnym tygodniu się za tym zakręce i jak coś będę wiedział to napiszę,bo wkurza mnie taka zdarta gałka.......
v40
Początkujący

02 Paź 2008, 17:32

oki bede bardzo wdzieczny POZDRAWIAM
wampir1717
Aktywny

03 Paź 2008, 13:36

Poczytałem trochę o wymianie tej gałki i najprawdopodobniej ona jest wciskana na na stałe i trzeba ja zepsuć żeby założyć nową,ale ja spróbuję ją jakoś ściągnąć z całym mieszkiem z drążka,bo mam drugi z ładną gałką i nie uśmiecha mi się wymiana całego drążka
v40
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...

15 Paź 2020, 12:26

Meriva A Witam wszystkich. Pomóżcie ;) Wzięło mnie na wymianę mieszków w samochodzie i gałki , bo były w fatalnym stanie. Z mieszkami trochę zabawy z ramką, ale dałem rade i zamontowane, natomiast ze ściągnięciem starej gałki miałem spory problem, więc ją ciąłem nożem i nie wiem do którego momentu mam to robić ;) w załaczniku foto i pytanie, czy nakładam nową gałkę na widoczny plastik czy mam ten plastik ściąć do końca? Pozdrawiam
strummer
Nowicjusz