No raczej się nie da Tomiko55, ja na twoim miejscu od razu bym zrobi swap na 1.3 GTI lub 1.6 ze Swifta , albo oryginalną jednostkę samuraia 1.3 wtrysk lub gaźnik
Wszystko się da tylko koszt takiego rzeźbienia do efektu jest poprostu nieopłacalny...
1.6TD z reduktorem 1:2 i mostami 410 to już musi mieć całkiem fajnie jechać w terenie...
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Toyota Hilux Tonka – nowy monster truck powstanie w Australii W zeszłym roku projektanci Toyota Australia zyskali światowy rozgłos dzięki koncepcyjnej Toyocie 86 Shooting Brake. Teraz zespół poszedł za ciosem i rozpoczął prace nad samochodem, który w każdym Australijczyku ...
Ta moja jednostka 1.0 narazie chodzi tylko troszke przydymia i nie wiem czy juz ciagnie olej czy nie przepala paliwa i chcialem troszke go wyregulowac moze wiecie coo tam podkrecic .A silnik juz mam tylko chce dokonczyc 1,0 i bede wkladal 1.3 Pozdr
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.