Gdzie sprzedać samochód

12 Lut 2009, 22:12

a masz na liczniku napis TOTAL?
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

12 Lut 2009, 22:15

nie zwróciłem uwagi. a o co chodzi?
can23
perła
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

12 Lut 2009, 22:18

po przejechaniu 300tkm napis total znika i licznik leci od nowa
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

12 Lut 2009, 22:22

nie, nie nic takiego nie ma
can23
perła
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

13 Lut 2009, 16:06

No to licznik napewno jest cofany autko ma 14 lat i przebieg 140 tys. :lol: to moja żona w A3 z 02r. ma przejechane 125 tys. a różnica pomiędzy Twoim vento a A3 jest 7 lat :) a różnica w przebiegu jest znikoma :?

a i jeszcze jedno bo jak go ogłaszałem to nie pisałem, że on jest po kapitalnym remoncie, nie wiem jak ludzie na takie coś reagują.

No jak napiszesz "silnik po kapitalnym remoncie" to kupujących bardziej to zachęci ...

Dałeś już ogłoszenie na portalach które polecili Ci koledzy ?
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

19 Lip 2013, 11:54

witam,

polecam:

http://www.skupautek.pl
http://www.sqpaut.pl
http://www.skup71.pl

NAJLEPSZE CENY JEŚLI CHODZI O SKUPY AUT
man17u
Obserwowany

Prawo jazdy: 19 07 1984
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: bmw
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Adaptacyjne reflektory LED
    Dzięki zastosowaniu diod LED, reflektory mogą być o wiele mniejsze i mieć praktycznie dowolny kształt. Ze względu na niski pobór mocy, niższe jest również zużycie paliwa. W zależności od zastosowanych rozwiązań, ...

11 Gru 2013, 12:32

Polecam Skup Samochodów Wrocław, działają na terenie całej Polski
M3T30R
Obserwowany

Auto: VW PASSAT B5

02 Cze 2014, 07:37

Ja jakiś czas temu sprzedałem samochód u nich: autokupcy.pl - cena jaką mi zaproponowali była faktycznie korzystna i raczej się nie zastanawiałem (szczególnie,że samochód nie był w jakiejś tam dobrej kondycji tak więc pewnie miałbym problem ze sprzedażą auta samodzielnie). Dobre rozwiązanie dla kogoś kto nie ma uzdolnień do umieszczania ogłoszeń na poszczególnych portalach.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

27 Wrz 2014, 22:34

moim zdaniem, jeśli sprzedawac samochod to tylko komus, kto z nim nie zrobi najgorszego. oczywiscie pomijam to, jesli auto nawet na zlom sie nie andaje. ale generalnie ciezko doprowadzic cztery kolka az do takiego stanu. ja sprzedalem auto do skupu samochodów i jestem strasznie zadowolony, bo nie dosc, ze sami sobie przyjezdzaja i oplacaja paliwko, to jeszcze wyceniaja gratisowo i w ogole. full service all in-clusive jak to sie mowi ;p polecam ;) :mrgreen:
sandrynier84
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 03 1984
Przebieg/rok: 34tys. km
Auto: vw g III
Silnik: 1,6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1995

24 Paź 2014, 16:57

Ja osobiście sprzedałem samochód na skupie i Tobie też to polecam. Tam mają bardzo korzystne ceny. Ja osobiście byłem zadowolony z usług, które oferują. Płacą pieniążki od ręki i do tego mają również wycenę online. Dzięki której będziesz wiedział na czym stoisz. Nie ma żadnych problemów z formalnościami dlatego warto.
hyccu
Nowicjusz

Auto: audi

12 Lis 2014, 19:03

Ja również sprzedałem w skupie - jeśli ktoś z Trójmiasta lub okolic, to mogę nawet polecić.
Przyznam szczerze, że za mojego szrota dostałem więcej niż się spodziewałem :) Na aukcjach wisiał i wisiał i nic.... w końcu zrezygnowany pojechałem i ku mojemu zdziwieniu jeszcze nieźle na tym wyszedłem. Czasem warto :)
sauerkraut
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 07 1975
Przebieg/rok: 42tys. km
Auto: laguna I
Silnik: v6 3.0 benzyna + lpg
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1997

06 Gru 2014, 09:37

Myślę że mówisz o tym samym skupie bo jeśli tak, to ja potwierdzam:) też jestem zadowolony
mietus24
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 05 1967
Auto: Toyota Corolla
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback

13 Mar 2015, 15:14

Puść ogłoszenie na portal ogłoszeniowy np tutaj oglos24.pl w sumie im więcej miejsc tym szersze grono zainteresowanych może być - powodzenia.
waldemar111
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 02 1989
Auto: G3

01 Paź 2015, 07:51

Jak najwięcej ogłoszeń. Wszędzie gdzie się da. O najbardziej znanych portalach pisać Ci chyba nie muszę, ale np tutaj: oglos24.pl możesz wrzucić darmowe ogłoszenie i wyróżnić je już za parę złotych. Wyróżnione jest bardziej widoczne ;) Możesz też porozwieszać ogłoszenia po okolicy, też zawsze coś.
rysownik
Nowicjusz

Auto: Audi A4

31 Paź 2015, 09:43

Możesz sprzedać rodzinie, sąsiadowi, koledze z pracy. To pierwsza forma. Druga to karta na szybę. Trzecia komisy i giełdy. Czwarta ogłoszenia w prasie i w necie. Tutaj jest wybór płatnych ogłoszeń w otomoto, albo poszukiwanie darmowych i lokalnych serwisach, przychodzi na myśl bez to bez rejestracji sprzedajemy.pl, ostatnia deska ratunku to szrot, czy skup, jak zwał tak zwał. :naughty:
Marek99
Początkujący